2777
2789
عنوان

راکوتان و ریزش شدییییید مو😭😭

434 بازدید | 49 پست

سلام بچه ها

۷ ماهه بخاطر جوشام که خییییییلی شدید و مقاوم به درمان بودن، دارم راکوتان مصرف میکنم. دو سه ماهه شدیییییید موهام داره میریزه، قشنگ تا یه ماه دیگه اینجوری بریزه کچل میشم😭😭 

دکتر هیرویت داده الان ۱۰،۱۵ روزه میخورم هیچ فرقی نکرده...چیکار کنم تو رو خدا تجربه ای دارین بگین😫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا چند ماه بعد قطع کردنش این ریزش ادامه داره

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

۷مااااااااه میخوری چ زیاااد ...من سه ماه خوردم همش رفت ...بابا دیگه نخور این قرص داغوون میکنه ادمو تنبلی تخمدان میگیری کبدت داغون میشه این قرص خیلی قوی ..تا بخوای یه جاتو درست کنی یه جا دیگتو داغون میکنی

من دوره یک ساله خوردم اما ریزش مو نداشتم حتما با دکترت مشورت کن و اینکه به نظر من ارزششو داره خوردنش

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
۷مااااااااه میخوری چ زیاااد ...من سه ماه خوردم همش رفت ...بابا دیگه نخور این قرص داغوون میکنه ادمو ت ...

بخدا هیچ راه دیگه ای نداشتم جوشام خیییییلی بد و افتضاح بودن اول چند دوره انتی بیوتیک و محلول موضعی مصرف کردم فایده نداشت مجبور شدم راکوتان بخورم

عزیزم اول از همه اینکه‌من‌اگه‌بمیرم‌راکوتان نمیخورم.دخترعموم میخورد کارش ب فلجی رسیده بود کبدو داغون میکنه کلی‌عوارض داره.به‌نظرم‌پزشکتو‌عوض کن.و‌ازش بخواه دوز‌دارو‌رو‌بیاره پایین تا‌بتونی کم‌کم‌قطعش کنی‌.و‌اینکه‌هیرویت اصلا جلوی ریزش رو‌نمیگیره‌ فقط موهایک‌که ضعیفن‌ یانازکن‌ تقویت میکنه

خدایا شکرت بابت داده ها و نداده هات❤