2777
2789
عنوان

شمام بعد ازدواج اینجوری شدین🤔

390 بازدید | 41 پست

سلام چرا بعضی از خانما بعد ازدواج عوص میشن.مثلا یه اشنا دارم مجردی خیلی دختر خاکی وصاف وساده ومهربونی بود.خیلی اهل گدشت کردن بود.دوست نداشت پدرمادرش به زحمت بیفتن حتی براش هدیه بخرن میگفت گناه دارن.یا غذاهای ساده میخورد یابهترین چیزا رو واسه دیگران میخواست.اما امان ازحالاش.یه باربیاد خونه باباش غدای خوب درست نکرده باشن قیامت میکنه.یا خسیس شده بشدت.یاسرجهازش بهترینا روخواست وگلایه که چرا چیزای مارکدار برام نمیخرین

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرش بهش ساخته

ازچه نظر ؟!

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
خاهرم متاسفانه این مدلی شده خبلی خودشو میگیره

یعنی شوهراشون کاری میکنن این مدلی شن یا چی

چشم و‌هم چشمی شاید

شاید یاشایدم تحت تاثیر افکار شوهر وخونواده شوهر قرار میگیرن.

یک عدد فامیل داریم وقتی ازدواج کرد و از شهرستان اومد تهران کلا یه آدم دیگه شد 🥴🥴🥴🥴

اخه تغییبر تااین حد خیلی عجیبه.چی میشه مگه !

الان عاقل شده

اینکه دیگه احترامی برا پدرمادرش قائل نیست ودلسوزشون نیس عاقلیه؟

یعنی شوهراشون کاری میکنن این مدلی شن یا چی

ن خوشبختانه خاهر من وضع مالی شوهرش خیلی خوبه خیلی عوض شده انگار اون ادم نیست من زیاد باهاش رفت و امد ندارم چون بعضی اوقات حرفایی میزنه ک دل ادم میشکنه تا جایی ک میتونم نمبینمش