2777
2789
حالم بده😢

حتما برو مشاوره

متاسفانه اینجا زیاد راهنمایی های خوبی نمیدن

برو مشاور ارزش داره

یهو دیدی زندگیت از این رو ب اون روشد

در جریان زندگیت نیستم فقط تاپیک خیانتو خوندم.

حتما برو مشاوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر منو میخای بدونی دوستم ،  بمون باهاش دو تا بچه داری خودتم مستقل نیستی به همسرت محل نده زندگی ...

شما متاهلی؟میدونی چقدر سخته تو یه خونه باشی و باشوهرت فقط همخونه؟

تلفنی پیامی

شوهر من هم پیامکی تلفنی دنیای مجازی بهم خیانت میکنه اگه بیشتر هم هست خدا میدونه من ولش کردم گوشیش هم دیگه چک نمی کنم ،خودم حال خودم را توب نگه میدارم ،تازه اخلاق هم اصلا نداره ،روزا که سر کاره راحتم ،شباهم دو سه ساعتی تحملش میکنم ،من که سپردمش به خدا ،خدا لعنتشون کنه 

اگه بدرد نمیخوره زودتر تصمیم بگیر منم تو عقد شناختمش ولی ترسیدم این شد نتیجش

نمیدونم

چیزی ک ندیدم تا الان

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
معتادوبیکاربود برام بهترشدچون بیخودبود زندگیم  خانواده منم متعصب وسنتی بودن بایدخیلی قوی باشی ...

ن شغلی ندارم میدونم هم ک بس عوضیه مهریه نمیده متاسفانه خیلی ضعیفم هنوز هیچی نشده از پا در اومدم

شوهر من هم پیامکی تلفنی دنیای مجازی بهم خیانت میکنه اگه بیشتر هم هست خدا میدونه من ولش کردم گوشیش هم ...

منم مثه تو خودمو زدم به بیخیالی و با بچه هام خوش میگذرونم ولی میدونی بعضی وقتا تو دل خودم میگم پس واس چی ازدواج کردیم اصن تکیه گاهی ندیدیم

سلام‌ وقتی بعده جدایی وضعتون بدتر میشه ، پس طلاق بدترین تصمیم‌ممکنه

پس چکار کنم بهم تهمت میزنه میگه تو خواستی خونمو بالا بکشی حالا ک نتونستی داری تهمت میزنی بهم😢

نگا گلم

باید بری مشاوره

یه چند روزی به دوتاتون فرصت بده

براچی غذا نمیخوری

به خودت برس 

اگر ضعف نشون بدی هم خونوادت هم همسرت رفتار با یک ادم ضعیف رو بهت نشون میدن

خونوادت ضعفتو میبینن میگن این خودشم نمیتونه جم کنه دوتا بچه ک محاااله

شوهرتم باااید ببینه ک بدون اون یه پا مردی

خودتو جم کن1480مشاوره رایگان بزن

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚