2777
2789
پس چکار کنم بهم تهمت میزنه میگه تو خواستی خونمو بالا بکشی حالا ک نتونستی داری تهمت میزنی بهم😢

مشکلتونو  با شوهرتون حل کنید ، برید مشاوره 

وقتی بعد طلاق جایگاهی در خانواده ندارید ، این تنها راهه ممکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من هم پیامکی تلفنی دنیای مجازی بهم خیانت میکنه اگه بیشتر هم هست خدا میدونه من ولش کردم گوشیش هم ...

عزیزم خوش بحالت چ دل گنده ای داری من حالم ازش بهم میخوره دیگه یعنی خدا نشونش میده

منم مثه تو خودمو زدم به بیخیالی و با بچه هام خوش میگذرونم ولی میدونی بعضی وقتا تو دل خودم میگم پس وا ...

من اگه بچه نداشتم حتما ازش جدا میشدم ،نمی خوام بچهام پیش کس دیگه باشن ،من زود بچه دار شدم قبل این که بشناسمش از شانس هم دو قلو شدند ،شما درست میگی ما طعم زندگی متاهلی را نمی چشیم طعم یه خانواده که دور هم باشن بزرگ شدن بچه هاشون را با عشق ببینند ،این لذت اا را نمی بینیم ،من دیگه قید اینا را زدم ،خیلی سخته ،قبلا که مجرد بودیم و اینا را نداشتیم چی شد حالا هم مثل اون موقع 

منم مثه تو خودمو زدم به بیخیالی و با بچه هام خوش میگذرونم ولی میدونی بعضی وقتا تو دل خودم میگم پس وا ...

پس چرا من نمیتونم بزنم ب بیخیالی چرا حالم انقدر خرابه چرا انقدر ضعیف و بدبختم😢

نگا گلم باید بری مشاوره یه چند روزی به دوتاتون فرصت بده براچی غذا نمیخوری به خودت برس  اگر ...

مرسی عزیزم خیلی دنبال مشاوره تلفنی بودم خودمو بد باختم شدمجنازه

مرسی عزیزم خیلی دنبال مشاوره تلفنی بودم خودمو بد باختم شدمجنازه

ضعیف نباش

دوتا دختر داری

شوهرتم سرعقل میاد 

عصش نخور

گوشیشم بگو بندازه دور یه ساده بگیره دسش

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
من اگه بچه نداشتم حتما ازش جدا میشدم ،نمی خوام بچهام پیش کس دیگه باشن ،من زود بچه دار شدم قبل این که ...

منم دوتا دختر دارم دوقلو ...خیلی پشیمونم حالم بده احساس پوچی میکنم ازهمه خجالت میکشم