2777
2789
عنوان

خانوووما دوره پریودتون چجوریه؟

400 بازدید | 30 پست

سلام خوبین بچه ها دوره پریودتون چجوریع؟

منک بجای عصبانی شدن بیشتر غمگینم به حدی میخوام نباشم کلا بی دلیل اشکام میاد و خیلی کم خشمگین میشع 😑جوریه باهام ک از پریود شدن میترسم

خیلی عادی

مث بقیه روزا

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ده روز قبل از پری خیلی حالم بده خیییلی همش عصبی سینه درد شکم درد حالت تهوع شدیییید فقط میمیرما 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خوشبحالت چقد ریلکس☹️😂

اره واقعا اینطورم

نه دردی 

نه ناراحتی اعصابی 

نه دلشوره نه استرس

فقط ازم خون میره

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
اره واقعا اینطورم نه دردی  نه ناراحتی اعصابی  نه دلشوره نه استرس فقط ازم خون میره

تو از بندگان برگزیده خدایی

چیزی قبلش میخوری یا کاری انجام میدی؟؟

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑