مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه ده روز قبل از پری خیلی حالم بده خیییلی همش عصبی سینه درد شکم درد حالت تهوع شدیییید فقط میمیرما
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی
اره واقعا اینطورم نه دردی نه ناراحتی اعصابی نه دلشوره نه استرس فقط ازم خون میره
تو از بندگان برگزیده خدایی
چیزی قبلش میخوری یا کاری انجام میدی؟؟
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑