2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 55 پست
میدونم عزیزم.منم یه بار با گریه رفتم سونو.چون علائمم از بین رفته بود.خیلی نگران شدم.ولی فکر میکنم خب ...

نه عشقم راحت باش من چون کمد دیواری اتاقش بزرگه و ویترین داره فقط تخت خریدم که تبدیل به نوجوان هم میشه و جای پوشکش بعدا یه دراور سه کشو میشه کمد هم گفتم نمیخوام در بذاره توش طبقه گذاشت کتابخونه شد

باتشکر از یو آپلود برای <a href="https://uupload.ir/">میزبانی رایگان عکس و فایل</a>

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
ای جان.ان شاالله منم حسش میکنم.ممنونم عزیزم.

خواهش میکنم. معلومه حسش میکنی یه هفته این گذ اون ور حس می‌کنی. راستی چیزای شیرین خوردی بدش شاید حس کنی آخه باعث تکون خوردن جنين میشه شیرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم عزیزم.منم یه بار با گریه رفتم سونو.چون علائمم از بین رفته بود.خیلی نگران شدم.ولی فکر میکنم خب ...

https://uupload.ir/files/y6nb_img-20201231-wa0016.jpg

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

از شهرک ولیعصر خریدم از همه جا ارزونتر بود

خواهش میکنم. معلومه حسش میکنی یه هفته این گذ اون ور حس می‌کنی. راستی چیزای شیرین خوردی بدش شاید حس ک ...

زیاد شیرین نمیخورم.آخرین بار قند ناشتام ۹۲ بود.ترسیدم بالاتر بره.برا همون میترسم بخورم.

خدایا شکرت  
https://uupload.ir/files/y6nb_img-20201231-wa0016.jpg

شما چقد فکر میکنید از کالسکه استفاده کنید؟من فکر کردم تو این شرایط کرونایی ما که پیاده روی یا مسافرت نمیریم.همشم با ماشین این ور و اونور میریم.فقط میخوام فعلا یه کریر قابل نصب تو ماشین بخرم.

خدایا شکرت  
ممنونم گلم.مبارکتون باشه.خیلی خوشگله.با پرده هم ست کردین.پرده رو بعدا خریدین؟

مادر همسرم کادو داد من میخواستم لمه براش بخرم ولی چون مستاجریم خیلی خودمو درگیر پرده نمیکنم

شما چقد فکر میکنید از کالسکه استفاده کنید؟من فکر کردم تو این شرایط کرونایی ما که پیاده روی یا مسافرت ...

من صندلی ماشین صد در صد میخرم چون امنیتشه کار خوبی میکنید ولی من خونه مامانم دو تا فرعی فاصله داریم میخوام صبحها تا اونجا پیاده روی کنم بعد از ظهر همسرم بیاد دنبالم از سیسمونی مریم خریدم جیکلز فرانسویه تولید چین نزدیک چهارتومن پیجشو فالو کن جنسها و قیمتاش مناسبه

مادر همسرم کادو داد من میخواستم لمه براش بخرم ولی چون مستاجریم خیلی خودمو درگیر پرده نمیکنم

ما امسال خونه خریدیم.ان شاالله شما هم میخرید.اما اتاقی که براش در نظر گرفتیم.چندان هم مناسب نیست.کوچیکه.یه تراسم داره.خودم دوتا کمد توش گذاشتم که وسایل هست داخلشون.یه دونه م میز کامپیوتر.یه طرفم کمد دیواری.در واقع اصلا جایی نمونده برا وسایل بچه.پرده هاش هم توری هستن و به شدت نور رو رد میکنن.حالا موندم پرده هارو عوض کنم.نکنم.چون تازه خونه گرفتیم دستمون هم خالیه و شوهرم جرات نمیکنه بره سیسمونی ببینه.

خدایا شکرت