2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 55 پست
من صندلی ماشین صد در صد میخرم چون امنیتشه کار خوبی میکنید ولی من خونه مامانم دو تا فرعی فاصله داریم ...

آخه معمولا صندلی ماشین میگن از ۶ ماه به بعد کاربرد داره.منم میخوام تا ۶ ماه تو کریر بزارم.

شما اینترنتی خرید کردی؟

خدایا شکرت  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم گاهی یه چیزایی حس میکنم.ولی نمیتونم مطمان بشم بچه مه.اگه واضح تر میشد خیالم راحت تر بود.

همینه عزیزم منم اول فک میکردم یه چیز دیگس انگار یهو ته دلت می‌ریزه یه همچین حسی ولی ضعیف اره؟؟من اینطوری بودم خواهرم گفت همین حرکات نی نیه

ما امسال خونه خریدیم.ان شاالله شما هم میخرید.اما اتاقی که براش در نظر گرفتیم.چندان هم مناسب نیست.کوچ ...

مبارکتون باشه ممنون که برام دعا کردید ولی پرده نوری که عالیه بچه آفتاب بگیره من برای این میخوام هر روز ببرم خونه مامانم چون اونا طبقه ششم هستن قشنگ آفتاب میگیره 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
آخه معمولا صندلی ماشین میگن از ۶ ماه به بعد کاربرد داره.منم میخوام تا ۶ ماه تو کریر بزارم. شما اینت ...

صندلی ماشین از بدو تولد هست گول فروشنده نخور و اینکه نه رفتم اونجا ولی بعد دیدم تو کرونا چه اشتباهی کردم همه چیز تو پیجشون هست

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
مبارکتون باشه ممنون که برام دعا کردید ولی پرده نوری که عالیه بچه آفتاب بگیره من برای این میخوام هر ر ...

آخه من خوندم نور شدید چشای بچه رو اذیت میکنه.برا همون میخواستم پرده هارو عوض کنم.حالا نمیدونم.باید بیشتر تحقیق کنم.

خدایا شکرت  
آخه من خوندم نور شدید چشای بچه رو اذیت میکنه.برا همون میخواستم پرده هارو عوض کنم.حالا نمیدونم.باید ب ...

اره عزیزم حتما تحقیق کن آفتاب برای رشدشون خبایییی خوبه

صندلی ماشین چی در نظر دارین و قیمتش چنده؟

هنوز نمیدونم هم زیاد پول ندارم هم میخوام امنیتش بالا باشه

جدی؟بابا منو کچل کردن از بس اطرافیانم پرسیدن حسش میکنی؟نمیکنی؟

ن والا من یادمه منم انقد میترسیدم حرکت نمیکنه ولی بعد اینکه هفته22تموم شد شرو کرد ب حرکت کردن

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺