2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 55 پست
حدودا قبل هفته ی ۳۰‌کلا انگار ی نبض می‌زنه اصلا نمیشه واضح تشخیص داد  نگرانش نشو فکر خودتو ...

تا حالا خوب بوده همه چی.ولی بین دو ویزیت که فاصله میافته نکرانیهای منم شروع میشه.دیگه انتظار داشتم این هفته واضح حس کنم.

خدایا شکرت  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی ظریف عین‌نبض بود  من کلا دیر و کم حس کردم  می‌خواستم بگم مدلای ادما باهم فرق داره

والا فک و فامیل زنگ میزنن میگن الان دیگه باید حسش کنی.منم بیشتر نگران میشم.

خدایا شکرت  
تا حالا مشکلی نبوده خداروشکر.ولی هفته ها که میرن جلوتر منم نگران تر میشم که چرا حس نمیکنم.والا به ند ...

امیدوارم سالم دنیا بیان ببینیمشون تموم شه نگرانی من که مردم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
امیدوارم سالم دنیا بیان ببینیمشون تموم شه نگرانی من که مردم

شما بچه اولتونه؟پسره؟ان شاالله سالم به دنیا میان.من آی وی اف کردم.شاید برا اون حساس ترم.خدا خودش نگهدارشون باشه.

خدایا شکرت  
شما بچه اولتونه؟پسره؟ان شاالله سالم به دنیا میان.من آی وی اف کردم.شاید برا اون حساس ترم.خدا خودش نگه ...

ممنونم بله پسره و اولیه با اینکه جفتم قدامیه خیلی زود احساس کردم ولی منو دوستم به هم بارداریم هفته ۳۰ حس نمیکرد و الان بچه اش سالم و سرحال دنیا اومده

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
ممنونم بله پسره و اولیه با اینکه جفتم قدامیه خیلی زود احساس کردم ولی منو دوستم به هم بارداریم هفته ۳ ...

شما چرا نگرانی؟حرکاتشم که زود حس کردی.من حتی وقتی حس میکنم که انگار یه مورچه تو شکمم راه میره ذوق میکنم.به شوهرم که میگم اون از من بیشتر ذوق میکنه.اگه واقعا حرکاتشو حس کنم هردو از خوشحالی بال درمیاریم.

خدایا شکرت  
شما سیسمونی خریدی؟

آره عزیزم معلومه نگرانم یه بار تکونشو حس نکردم مثل دیونه ها رفتم سونو دکتر گفت بریچ شده دو روز هیچ علایمی نداشتم زنگ زدم دکتر گریههه چرا حال من دو روزه خوبه حالت تهوع ندارم😂😂 کلا پدر آدم در میاد

سیسمونی هم هنوز کامل نشده متاسفانه هربار یه اتفاق افتاد ولی باید این ماه کاملش کنم تخت و کمد و کالسکه و لباس و چندتا خورده ریز خریدم ولی باز مونده

آره عزیزم معلومه نگرانم یه بار تکونشو حس نکردم مثل دیونه ها رفتم سونو دکتر گفت بریچ شده دو روز هیچ ع ...

میدونم عزیزم.منم یه بار با گریه رفتم سونو.چون علائمم از بین رفته بود.خیلی نگران شدم.ولی فکر میکنم خب حرکتاشو حس کنم خیالم راحت تر میشه.

من که جز چندتا تیکه لباس هیچی نخریدم.

شما تخت و کمد دو تیکه خریدی؟نوزاد نوجوان یا معمولی؟جنسشون خوبه؟میتونم بپرسم چند شد؟ببخش زیاد سوال کردم.

خدایا شکرت