دخترم توسن 6.7ماهگی یهویی سراسیمه ازخواب پرید گریه جیغ و خودشو هی اینور اونور میزد جوری که من بغلش کرده بودم اروم نمیگرفت هی از بغلم میخواست خودشو پرت کنه پایین این اتفاق دوباره تقریبا 3ماه بعد افتاد و باز همون حرکات هرجور میخواستم ارومش کنم نمیشد یه تایمی این حرکاتو انجام میداد بعد اروم میشد و میخوابید باز هربه 1ماه این اتفاف تکرار شد دلیلش چیه اگه این مورد براتون پیش اومده بیاین بگین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچه ها تا زبون بازنکردن معصومن و میتونن خیلی چیزا ببینن. براش چهارقل و ایت الکرسی بلند بخون تو این جور مواقع. منم پسرم تا دو سالگی ایناش داشت. هیچ جوره اروم نمیشد خیلی بد بود. فقط همین قران خوندن کمک میکرد. دعا بذار زیر بالشش
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....