2777
2789
عنوان

بچه دارها بیاین سوال دارم

155 بازدید | 25 پست

دخترم توسن 6.7ماهگی یهویی سراسیمه ازخواب پرید گریه جیغ و خودشو هی اینور اونور میزد جوری که من بغلش کرده بودم اروم نمیگرفت هی از بغلم میخواست خودشو پرت کنه پایین این اتفاق دوباره تقریبا 3ماه بعد افتاد  و باز همون حرکات هرجور میخواستم ارومش کنم نمیشد یه تایمی این حرکاتو انجام میداد بعد اروم میشد و میخوابید باز هربه 1ماه این اتفاف تکرار شد دلیلش چیه اگه این مورد براتون پیش اومده بیاین بگین 

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خواب میبینه

همسرمم میگه شاید خواب بد میبینه میترسه ولی واقعا حرکاتش از ترسیدن فراتره خیلییییی ناجوره هی خودشو پرت میکنه جیغ گریه من باهاش حرف میزنم گارد میگیره خیلی عجیبه

نمیدونم دختر من سه ماهشه کلا بعضی وقتا بغل کردنو دوس داره ولی اکثرا از بغل فراریه 😑😑

نه عزیزم ربطی به بغل نداره وقتی به حال خودشم میزارم تواون حالت هی اینور اونور خودشو پرت میکنه به درو دیوار خودشو میزنه

قران بزار بالا سرش شبا شاید یه چیزی اذیتش میکنه اسم نمیبرم

این اتفا ق امشب هم افتاد منکه زدم زیر گریه گفتم شاید همزاد داره😭

حرزامام جواد رو بنویس بزار همراهش باشه ....

مرسی عزیزم حتما انشالله که تاثیر گذارباشه دیگه اینجوری نشه وگرنه من داغون میشم😞

بچه ها تا زبون بازنکردن معصومن و میتونن خیلی چیزا ببینن. براش چهارقل و ایت الکرسی بلند بخون تو این جور مواقع. منم پسرم تا دو سالگی ایناش داشت. هیچ جوره اروم نمیشد خیلی بد بود. فقط همین قران خوندن کمک میکرد. دعا بذار زیر بالشش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

قرآن بزار انشالله خوب میشه پسر من یکی دوبار اینجوری شد  بله همزاد دارن بچه ها بعضیا کاری بهشون ...

حتما عزیزم 

امشب با گریه به همسرم گفتم احتمالا همزادش اذیتش میکنه همسرم نمیدونست چیه انقد حالم ناجور بود که نمیتونستم درست توضیح بدم بهش