2777
2789
عنوان

زندگیم

98 بازدید | 5 پست

بچه ها ما داشتیم اوایل اردیبهشت ماه جدامیشدیم

منم کلا باخونوادم قطع رابطم

من مریض شدم شوهرم منو اورد خونه خواهربزرگش

اونم شوهرش اینجا نیست

بعداز۶ماه شوهرم برام کلی خرید کرد و حرف زدیم برگردوند خونه منو

حالا چون شوهرخواهرش اینجا نیس خواهرش با۲تا بچه(دختر۱۵)پسر(۳)ساله تنهان منو گذاشته اینجا میگه بمون پیش خواهرم تنها نباشن

منم اینجا واقعا راحا نیستم ولی شوهرم میگه تاشوهر خواهرم بیاد بمون اونجا البته خودشم اکثر شبا میاد اینجا ولی نمیشه دیگه اینجوری زندگی کردن

منم چندبار باخواهرش،و دخترش بحثم شد به شوهرمم گفتم و گفتم راحت نیستم 

تو بخاطر اونا منو گذاشتی اونجا که اونا راحت باشن ولی اونا اصلا۱درصدم منو درک نمیکنن حداقل بیان چندروزم خونه ما منم بتونم پیشت باشم ب خونه برسم ولی میگن ماراحت نیستیم اونجا🙄

حالا قبول کرده برم خونه  خودمون 

اینام خود دانی

منم بخداادمم دلم براشوهرم تنگ میشه 

ب نظرتون چیکار کنم ک دیگه مجبورم نکنه بیام اینجا یااینکه اصلا کارم خوبه یا بده

من تورکم آذری خودتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐مگه میشه زنو شوهر پیش هم نباشن  کارت خیلیم درسته🤗

بخداخودمم تو عذابم

ب شوهرم گفتم اینا منت میزارن سرمن انگار من بخاطر خوش گذرونی رفتم اونجا اینا دارن اذیت میشن

اونم گف میری برو نمیری نرو هرجور دوس داری

من تورکم آذری خودتی
بخداخودمم تو عذابم ب شوهرم گفتم اینا منت میزارن سرمن انگار من بخاطر خوش گذرونی رفتم اونجا اینا دارن ...

چن ساله ازدواج کردی اگ زندگیتو دوسداری و بچه نداری بنظر من بچع خیلی تو زندگی تاثیر داره

چن ساله ازدواج کردی اگ زندگیتو دوسداری و بچه نداری بنظر من بچع خیلی تو زندگی تاثیر داره

۴سال

اره خیلی دوس دارم

بچه هم دوس دارم ولی شوهرم میگه ی مدتم صبرکن بعدش الان شرایط مالیمون یکم حرابه

من تورکم آذری خودتی