2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من اصلا دخترندارم عزیزم اشتباه گرفتی

تو تاپیکت گفتی دختر دارم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
پزشک رفتم ولی گف نهایت ٢سانت بتونی  میخواستم والیبال برم ولی الان پشیمون شدم

اگه پزسک گفته زیاد تلاس نکن چون پزشک میاد از مچ دستت عکس میگیره صفحات رشدتو بررسی میکنه ببینه امکان رشدت وجود داده یا نه صفحات رشد غضروفین که به مرور تبدیل ب استخوان میشن و باعث رشد میشن وقتی صفحاتت کامل ب استخوان تبدیل شد امکان رشد کمه 

مسواک یادت نره 🦷👩‍⚕️
بچه ها من توی یه گروه هستم ، افزایش قد تا ۴۰ سالگی ، اگر تاپیک آخرم رو گزارش بزنید بترکه ، آدرس واتس ...

ببخشید لینک گروه میدین 

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

گودی یکم دارم یه دکتر گفت ٢۵بسته میشه

جدی پس اگه وقت داری حتما کلسیوم مصرف کن تحت نظر پزشک باش برای رشد قد بارفیکس برو ورزشای مخصوص قد و انجام بده ولی فک نکنما دیگه حدااکثر ۲۰ بسته میشه از لحاظ غذه ای ک ب من رشد استخون کمک میکنه و در نتیجه رشد قد