2777
2789
بازم تو!خجالت نمیکشی؟!برو پیش یه متخصص اعصاب وروان دخترات گناه دارن بخدا همش تو فکرشونم

چرا؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟

واییی نمیدونم چرا تو هر تاپیکی که میاد دنبال اینه بگه بچه هاتون فلک کنید بزنیدشون تا بلند بشن تا مودب وحرف گوش کن بشن البته تو خصوصی میاد وراه حلای خودش میگه به تاپیکاش نگاه کن

ن کوتاهم می‌خوام ١٧٠شم

مم ۲۱ سال ۱۶۰ 😐😔ولی قد تو خوبه ۱۷۰ خیلیه برا زن بخدا دیدم خیلیا بدشون میاد تو هم نیستی وگرنه میگفتی بده

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

من الان   ۱۶۰تا۱۶۲م ولی فک میکنم نردبونم

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊