2777
2789
عنوان

سیاست های زنونه برای جذب مرد

12942 بازدید | 21 پست

سلام خانوم خوشگلا 

خیلی ازم درباره با سیاست رفتار کردن جلو شوهر و دوس پسر پرسیده بودین تو تاپیکای مختلف گفتم امشب براتون بذارم

۱.خودتون رو ضعیف و بی عرضه نشون ندین :خودتون رو باور کنید .تا همسرتون هم شمارو باور کنه .

۲.توی رابطه مستفل باشید : تمام وقتتون رو برای همسرتون نذارید چون ابن کار جواب عکس میده.چون از نظر آقایون زنان مستقل جذابترن.و دوس دارن گاهی اوقات تنها باشن .مثلا تایم مطالعه داشته باشن یا با دوستانشون باشن .

۳.مهمممم ترینش اینه که به خودتون برسید: شما هیچی از یه ملکه کم ندارید .شما بهترینین و لیاقت بهترین هارو دارید .پس بهترین لباس هارو بپوشید(لباس های کهنتون رو دور بریزید) بهترین چیز هارو بخورید . به بهترین شکل خودتون رو زیبا کنید (حتی با یه تل کوچیک).

۴.به خونوادش احترام بذارید .(این مورد معجزه میکنه)هیچوقت بد پدر مادرشو نگید همونطور که بد پدر مادر خوتون رو نمیگید . حتی بعضی وقتا از پدر مادرش تعریف کنید پیش همسرتون . یا حتی توی دعوا یا بحث طرف اونارو بگیرید‌.

۵.به همسرتون عشق بورزید : احترامش رو جلو بقیه نگه دارید . توی جمع با پسوند جان صداش کنید .مثلا مهدی جان.... علی جان....یادتون نره احترام ،احترام میاره.

اگه هستید و مشتاقین بقیشو بگم اعلام حضور کنید قشنگا 

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

تا اینجاش که از برم حالا تا بعد😌😎

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

۶.به هیییچ عنوان مقایسه نکنید .

۷.پر انرژی و شاداب باشین: مثلا همسرتون اومد خونه هی آه و ناله نکنید واای خسته شدم وااای چقد کار کردم .... با انرژی برین استقبال کلیم ماچو بوسش کنید . اقایون عاشق این حرکتن .

۸.وقتی عصبی هستن سکوت کنید . اونا بیشتر به سکوت نیاز دارن تا حرف زدن .

۶.به هیییچ عنوان مقایسه نکنید . ۷.پر انرژی و شاداب باشین: مثلا همسرتون اومد خونه هی آه و ناله نک ...

۹. وقتی دعواتون میشه گذشته رو نبش قبر نکنید این کار باعث میشه هم دعواتون شدید بشه و هم مشکلتون حل نمیشه .

۶.به هیییچ عنوان مقایسه نکنید . ۷.پر انرژی و شاداب باشین: مثلا همسرتون اومد خونه هی آه و ناله نک ...

بله درسته 😍

گزینه 7 رو زیادی دارم و همسرم همه جا میگه این خصوصیتمو😂😂😂

تموم شد عزیزم 

تموم شد عزیزم 

۱۰.مختصر حرف بزنید مردها حوصله صحبت طولانی رو ندارن و زود خسته میشن .

۱۱.شبا لباس خوشگلاتون رو واسه همسرتون بپوشین که تو اینستا و دیگر فضای مجازی عاشق هیکل و لباس کس دیگه نشن .

۱۲.روزی ۳۰تا دراز نشست بزنید . باعث چربی سوزی میشه و شکمتون تخت میشه .

۱۳. روزی ۳۰ تا اسکات بزنید . (اگ نمیدونین اسکات چیه تو گوگل بزنید حرکتشو میاره )باسن رو خوش فرم و تپل میکنه .

۱۰.مختصر حرف بزنید مردها حوصله صحبت طولانی رو ندارن و زود خسته میشن . ۱۱.شبا لباس خوشگلاتون رو واسه ...

بعله 😍

انجام میدم همشو تا الان فقط دراز نشست رو جاش ورزش های دیگه میرم و اسکات هم با سنم خوبه 🤪دیگه نمیزنم 🤦‍♀️

۱۴.هیچ مردی تحمل نق زدن رو نداره پس از این کار پرهیز کنیم .

۱۵.خیلی چکشون نکنید خیلیم آزاد نذاریدشون متعادل باشین . اگ به این فکر کنید ک یه ماهی رو هرچی سفت بگیری تو دستت لیز میخوره میپره میره ولی اگ خیلی آروم بین ۲دستت بگیری هیچوقت نمیره میدونین چجوری باید رفتار کنید .