2777
2789
عنوان

سیاست های زنونه برای جذب مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 12981 بازدید | 21 پست
احسنت

سپاس ☺️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

۱۴.هیچ مردی تحمل نق زدن رو نداره پس از این کار پرهیز کنیم . ۱۵.خیلی چکشون نکنید خیلیم آزاد نذاری ...

15 رو تازه 10 ماهه دارم رعایت میکنم و خیلی خوبه حالم 😍😍😍😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۶. جلوی بچها به هیییچ عنوان انتقاد نکنید : تو ضمیر ناخودآگاهشون تاثیر بدی میذاره.

۱۷.مثلا وقتی میخوایید کاری رو انجام بدین حتما با همسرتون مشورت کنید که احساس مفید بودن تو زندگی داشته باشه .

۱۸.بعضی وقتا جلو خودشون از خودشون تعریف و تمجید کنید .

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟
یعنی مرداهم میشینن باهم درمورداینکه چطور ماروبیشترعاشق کنن یااینک چیکارکنن که ما روازدست ندن باهم ص ...

اره عزیزم خوشبختانه چون خانوم ها هوش زیرکانه و حس ششم دارن واسه اونا خیلی سخته با یه خانوم چطوری رفتار کنن . واسه همین نیاز به هم صحبتی دارن 

اره عزیزم خوشبختانه چون خانوم ها هوش زیرکانه و حس ششم دارن واسه اونا خیلی سخته با یه خانوم چطوری رفت ...

ولی کاش هرکسی هرجور ک بود زندگی میکردونیاز به تغییرنبود راحت میتونستیم احساساتمون رو بیان کنیم راحت نفس بکشیم  بدون اینکه  از رفتن وازدست دادن بترسیم

👀👀
 ولی کاش هرکسی هرجور ک بود زندگی میکردونیاز به تغییرنبود راحت میتونستیم احساساتمون رو بیان کنیم ...

درسته ولی وقتی ازدواج میکنی جریان فرق میکنه . اسمت میشه شریک زندگی ینی تو همه چی باید شریک باشید شادی غم اخلاق رفتار ....و باید طوری باشه که باب میل دوطرف باشه