2777
2789
عنوان

بدترین سوتی😂

575 بازدید | 39 پست

بدترین سوتی که موقع دلداری به یه نفر دادین چی بوده؟😂😂

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف_خیلی دلم واسش تنگه

من_غصه نخور گشاد میشه😑😂

نَه زشتی ...نَه بَد هیکَل...نَه بَد صِدا...نَه بَد اَخلاق!!!                    فَقَط خُودِتو دَرگیرِآدَمِ اِشتباهی کَردی ،دُرُست اِنتِخاب کّن میبینی کِه        "دوست داشتَنی تَرین آدَمِ دّنیایی😻💋"                            🧡یهویی با خدا🧡                                                                              

دلداری یادم نی

ولی دیشب به ینفر که میخاستم بگم روابط اجتماعیت خوبه و شوخ طبعی گفتم مثل خودم به ترک دیوار هم میخندی 😂😂

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

من نه ولی همسایمون اومد خونمون که به بابام تسلیت بگه گفت خدا پدرتو لعنت کنه😑😂

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

دختر عمم داشت باهام دردودل میکرد راجب شوهرش منم هی میگفتم ن پسرخوبیه خوب میشه و اینا یهو گفتم چقد پرروعه دیگه شورشو دراورده خسیس .....

دختر عمم هنگ کرد

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

چون میخواهیم خودمون از حرکات خودمون خجالت زده نشیم معمولا سعی میکنیم زود فراموشش کنیم بخاطر همین چیزی یادم نمیاد😅

.                                                                  

ی بار دوستم داشت گریه میکرد بخاطر نمرش 

هل شدم گفتم ناراحت نباش این برا تو زیادم هست😂😂😂😂😂

وای ینی قشنگ شبی این ایموجیه😐 شده بود قیافش😂😂😂

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
من نه ولی همسایمون اومد خونمون که به بابام تسلیت بگه گفت خدا پدرتو لعنت کنه😑😂

😂😂😂😂

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه