2777
2789
عنوان

بدترین سوتی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 39 پست

من ندادم یا حداقل یادم نیس

ولی دانشجو بودیم مادر بزرگ یکی از هم اتاقیام فوت شد وقتی طرف شنید رفت توی نماز خونه و گریه میکرد,من رفتم دلداریش دادم و کلی حالش بهتر شدو یواش یواش داشت بین اشکاش حتا لبخند میزد یهوووو اون یکی دوستم اومد مثلا درستش کنه,بدتر شوخیای بی مزه میکرد ,شوخی با مرده میکرد...وای از خنده و خجالت اب شدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍سلام بر غریب ترین و تنها ترین دردانه ی عالم✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستم بگم که خودتونو دست کم نگیرین گفتم دیگه مونگلم نیستین!

😆😆

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

یاداون جکه افتادم ک نوشته بود : مامانم تو گروه فامیلی برا تسلیت این استیکرو فرستاده 💩 بعد گفتم مامان چرا اینو فرستادی ؟؟ اونم گفته چ اشکالی داره مگه ؟ حلواس دیگه 

خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....

موقع دلداریو یادم نمیاد

ولی مامانبزرگم زنگ زده بود میگف مبارک باشع عروسیتون خوشبخت بشین کنارهم سالیان سال زندگی کنید

گفتم ممنون همچنین شماهم همینطور😩🤦‍♀️ بابابزرگم چندسالع ک فوت شده

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
من نه ولی همسایمون اومد خونمون که به بابام تسلیت بگه گفت خدا پدرتو لعنت کنه😑😂

وااااااای😂😂😂😂😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

وای مردم از خنده ببخشیدا

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
😂😂😂😂

یه بار دوستم داشت فیلم تولد نشون میداد یه مرده عین دلقک مرقصید همشم وسط بود گفتم این کچل اوسکله کیه لبتابو بست نگام کرد گفت داییمه😑😐

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

همین الان ب ی کاربر گفتم ۶ سال پیش ۶ تومن دادم واس آرایش عروسیم 😐 حواسم نبود

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
یه بار دوستم داشت فیلم تولد نشون میداد یه مرده عین دلقک مرقصید همشم وسط بود گفتم این کچل اوسکله کیه ...

😂😂

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
وای مردم از خنده ببخشیدا

ما خودمونم منفجر شدیم من جمله بابام😂

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

وااای چه زشت بابات چه عگس العملی داد؟😄

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

وااای چه زشت بابات چه عگس العملی داد؟😄

هیچی گفت همچنین رفتگان های خودتونو بعد که رفتن منفجر شدیم