نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وسایل هرچقدر هم خوب باشه وقتی خیلی زیاد باشه و فضا کم باشه خوب در نمی اد
سعی کن وسایلت رو سبک کنی که برای چیدمان جای مانور داشته باشی.
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
متاسفم عکس بگیرم یقینا شناسایی میشم که نمی خوام اینطور بشه اما اتاقم 3 در 4 هس
عکس بفرست شخصی من خیالت راحت هرجور خود دانی
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن