2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در کنار دارو معنویات هم خیلی کمک میکنه مطمعن باش انشاالله که زود نتیجه میگیری منم دعا کن 

من چله سوره مزمل چله صلوات افا ابوالفضل رو شرکت کرذم ولی نتیجه نگرفتم نذر کردم اگر تا محرم باردار شدم گوسفند بدم هیئت ولی بازم نشدم

ایشالله با دعاهای شما

تحت نظر باشید علاوه بر خوردن داروها، لطفا استرس نداشته باشین توکل بخدا،گرمیجات وچیزای طبیعی و ادویه، عرقیجات گیاهی دمنوش اینا بخورید، تو نت سرچ کن خوراکی های تقویت اسپرم و تخمک بخورید

ایشاالله خبر خوش میدی بهمون

تحت نظر باشید علاوه بر خوردن داروها، لطفا استرس نداشته باشین توکل بخدا،گرمیجات وچیزای طبیعی و ادویه، ...

شوهرم اسپرمش 95 درصد هستش فقط مشکل از منه منم خیلی استرسی و پلی کیستیک هستم.. 

شوهرم اسپرمش 95 درصد هستش فقط مشکل از منه منم خیلی استرسی و پلی کیستیک هستم.. 

شنیدم دمنوش تخم هویج برای تخمدان و تقویت تخمک خوبه میخوای از عطاری بپرس روزای پریودی فکر کنم استفاده میشه

اخه نمیشه میدونی چون ببشتر روز های هفته تنهام براهمون نمیتونم فکر نکنم بهش وقتی تنها میشم همش به بچه ...

خودتو سرگرم کن

من دو مرتبه باردار شدم

هر دو دفعه هم دقیفا ماهی که استرس نداشتم و بیخیال بودن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
شنیدم دمنوش تخم هویج برای تخمدان و تقویت تخمک خوبه میخوای از عطاری بپرس روزای پریودی فکر کنم استفاده ...

تخم چجور هویچی اخه من یه دفعه رفتم بگیرم گفتن هویچ زرد یا نارانجی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز