2777
2789
موقع پری سردیجات نخور ترشی نخور دارچین و چیزای گرم بخور سعی کن حموم نری شکمت رو ببند

حموم نمسرم تا روز هفت سردی جات به جز شاید یه کاسه ماست دیگه سردی دیگه ای مصرف ندارم خرما هرروز صبح 3 تا میخورم شیرموز پسته چایی زعفرون  و هرشب روغن سیاه دونه میزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حموم نمسرم تا روز هفت سردی جات به جز شاید یه کاسه ماست دیگه سردی دیگه ای مصرف ندارم خرما هرروز صبح 3 ...

خیلی خوبه

ان شاءالله به زودی باردار میشی

سیاهدونه و عسل هم خوبه بخوری و همسرت بخوره

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
یه مدت تا یکی دو ماه مرتب منم تو یه مطلب خوندم نتونستم عکس آپلود کنم وگر نه برات میفرستادم

ممنون عزیزم از راهنماییت حتما امتحان میکنم ایشالله که جواب بده... من پلی کیستیکم برا همون باردار نمیشم 

حموم نمسرم تا روز هفت سردی جات به جز شاید یه کاسه ماست دیگه سردی دیگه ای مصرف ندارم خرما هرروز صبح 3 ...

خیلی عالیه آفرین یه چیز دیگه میگم در کنارش انجام بده چله ی یاسین بگیر خیلی زود جواب میگیری 

چله یاسین چجوریه؟؟ سوره یاسین منظورته؟ 

اره عزیزم همین الان یا سر نمازت بگو خدایا ۴۰تا یاسین نذر میکنم که هر وقت باردار شدم بخونم انشالله چند ماه بعدش حتما نتیجه میگیری همینکه فهمیدی بارداری روزی ۱ یاسین بخون تا ۴۰روز رد خور نداره قربون خدا برم

ببین عزیزم هر ماهی که کاملا بیخیال بشی باردار میشی

اخه نمیشه میدونی چون ببشتر روز های هفته تنهام براهمون نمیتونم فکر نکنم بهش وقتی تنها میشم همش به بچه فکر میکنم

2790
2778
2791
2779
2792