2777
2789
عنوان

آقایوون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 200 پست
من نمیدونم اگر از ما سوال پرسیده چرا خانما نمیزارن ما راهنمایی کنیم استارتر رو  استارتر از این ...

ببین مثلا واقعا احساستمو ابراز کنم و خیلی مهربون باشم اوکیه؟اونم همینطوریه

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

گر عالم هردو جهان عقل داد با زبان 

هرگز نشود دید  دو عاشق ماندگار 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

استارتر عزیز یادت باشه آقایون ناخودآگاه جذب این موارد میشن. اما در خودآگاه شون بسیار این قضیه رو تکذیب میکنن.

پیج استیو هاروی رو که دنبال کتی متوجه میشی

«من با ایمان رها میکنم و با شکرگزاری دریافت میکنم.»

عصبانی نیستم خانم!چرا باید عصبی باشم

بی خیال داداش   

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
 خانوما محترم بستگی به اقا پسره داره اما ما از اوناش نیستیم والبته ندیدمم اینجوریشو مگر تو فیلم ...

عه پس اینطور

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!
فقط سکوت کرده!  

خب دیگه واکنشی نداشته باشین فعلا اگر راضی باشه حتما اطلاع میده به شما 

از یک طرف فرمودین در حال حاضر این آقا در رابطه ای به سرمیبره ..خب یکم ناعادلانه اس که برای رسیدن به خواسته ی خودمون دلِ یه نفر دیگه رو بشکنیم

شما اینجوری راضی هستی؟!

واقعا دلم برای شما آقایون توی این سایت بعضی وقتا میسوزه😂😂😂

شما ببینید ما چی میکشیم

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس
شاید چون آقایون فکر می کنن اونی که کم محلی میکنه... و دست نایافتنی تره 🙄ارزشمند تره🤔

دست نیافتنی با بی توجهی فرق میکنه 

لذا وقتی یک رابطه ای آغاز میشه اموری همچون بی اعتنایی کم محلی بی توجهی هیچ معنایی درش نخواهد داشت نه تنها ثباتی در رابطه ایجاد نمیکنه بلکه چارچوبِ اون ارتباط رو سست میکنه