2777
2789
عنوان

آقایوون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 200 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی  فقط   سنگ و سنگین   

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
دا اش ی دختر بگه عاشقتونه و قصدشم ازدواجه شماهم بدونین آدم رابطه و این داستانا نیست و کلا دختر خوبیه ...

ببینید ابجی دیدگاه ها با هم متفاوته مثلا یه نفر میتونه خیلی راحت قبول کنه مشکلی ام نداره با اون دوستشم به هم میزنه یه نفر دیگه صرفا به دلیل اینکه با یه نفر دیگه تو رابطه اس اون خانمی که پیشنهاد میده رو رد میکنه

یه نفر کلا با اصل موضوع مشکل داره خوشایند نمیبینه خانمی بخاد درخواست و پیشنهاد ازدواج بده و قبول نداره از بیخ چنین رابطه ای رو 

در کل بهتره که این درخواست صورت نگیره از هرجهت درست نیست 

من بودم رد میکردم بااحترام🌹

بنظر تقریبا کامل ترین نظر بود.

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
😐😐من از شخصیت این اقا به چشم برادری خوشم میاد تو تاپیکای دیگه هم دیدمشون آدم محترمی به نظر میان وا ...

منم انکارش نکردم منظورم حال الآنش بود

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
ببینید ابجی دیدگاه ها با هم متفاوته مثلا یه نفر میتونه خیلی راحت قبول کنه مشکلی ام نداره با اون دوست ...

👌👍

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
وای خدا امضات فقط😂😂😂

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس
عصبانی نیستم خانم!چرا باید عصبی باشم

از کامنتتون این طور برداشت میشه.

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
ببینید ابجی دیدگاه ها با هم متفاوته مثلا یه نفر میتونه خیلی راحت قبول کنه مشکلی ام نداره با اون دوست ...

از لحاظ شرعی هم میگن بهتره خانم نهایتا واسطه بفرسته نه مستقیم درخواست ازدواج و رابطه سالم رو داشته باشع.منم با شما موافقم خودم نمیپسندم خانم ایجاب و درخواست کننده باشه

خانم ها اگه ناراحت نمیشین کاربر آقا هستم