2777
2789
عنوان

آقایوون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 200 پست

من که تجربه ای ندارم..

ولی نه باید حد تعادل برقرار بشه  حس میکنم باید از یه نقطه ای حس بشه که توجه میشه بهش بعد اگه فهمید که اصرار میکنه بستگی به پسرشم داره بعضیا سمجن و بعضیا جا میزنن میرن

راحت باشید 😂

ممنون

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دلم پفک خواست😪

😂😂خیلی دلم میخواست عکسشم رو پروفایلم بزارم

ولی گفتم تو این سایت خانم باردار هست نذاشتم🤦🏻‍♀️😂

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

خب پس اشتباه برداشت کردین هموطن🌹

اگه اینطوریه پس عذرخواهی میکنم

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
استارتر عزیز یادت باشه آقایون ناخودآگاه جذب این موارد میشن. اما در خودآگاه شون بسیار این قضیه رو تکذ ...

باور کنین اینطور نیست...آخه نمیشه یه نسخه رو به همه داد...بعدشم بی توجهی با وقار متانت خیلی فرق داره...من از خانمی تو محل کارم خوشم میومد یه خانم محکم و مستقل وقتی وارد دفاعیه میشدیم باور کنین جذب حرفهای محکم و نگاه های محکم ترش میشدم اصلا دفاع رو فراموش میکردم...یکم که سعی کردم بهش نزدیک بشم خیییییلی زود وا داد...زیادی صمیمی شد و رسید به فینال من انتظار یه خانم دست نیافتنی بودم نه اینکه اون زودتر از من بسم الله بگه

خانم ها اگه ناراحت نمیشین کاربر آقا هستم
خب دیگه واکنشی نداشته باشین فعلا اگر راضی باشه حتما اطلاع میده به شما  از یک طرف فرمودین در حا ...

نه ولی خودش علنا گفت رابطه هاش ازون رابطه های جنسیه و واس همین دوست میشه با اون دخترا...

فقط گفت من به حست احترام میزارم😐😐😐

أحب نفسي في أي إصدار

همیشه دل را بسپار به سفره نیاز 

هیچ وقت دید نزن با چشمان باز 

گر ظاهر ببینی و دلی فریبکار 

عاقبت بیافتی تو تله  هار 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
حله برادر مشکلی نیست🌹

به امیدپیروزی

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
حله برادر مشکلی نیست🌹

خب دست نیافتنی ینی چی؟🙄

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!
نه مگه عقابه چه ربطی داره شما خودت خوشت میاد یکی این کارو باهات کنه

خوشش نمیاد ولی پسرا انگار خوششون میاد 😞😐

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹