2821
2789
عنوان

فاتحه🖤🖤🖤

107 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

امروز مادر بزرگ مهربونم دنیا رو ترک کرد

میشه عاجزانه ازتون خواهش کنم 

برای ارامش روحش و شب اول قبرشه 

براش چند ایه قران بخونید و با فاتحه 

الهی به حق قران هر جاحتی دارین خدا بهتون بده 

اسم مادر بزرگم فاطمه پودینه فرزند غلام حسین

دعا کنید خدا به مادرم صبر بده تحمل کنه مرگ مادرشو 🖤😔

چشم خدا بیامرزتشون😭😭😭😭😭

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا رحمتش کنه 🖤🖤

جلو بچت زنتو نمیبوسی میگی زشته؟🤨 ولی جلو روش ایتقدر دعوا میکنین و داد می‌زنین که ... می‌کنه تو خودش !😶 خب اون بچه محبت کردن رو از کی یاد بگیره؟!🙁🙃
بیا تاپیک اخر من

عزیزم تاپیکت قفل بود توروخدا برام خیلی دعا کن خیلیییی هم استرسام هم ایتک تنها ارامشم ی ادمه ک ب خوب بورنش مطمینم تو این حامعه اونم بخواد بیاد توروخدا😭😭😭😭

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
الهی هر چی می خواین خدا بهتون بده

مرسی عزیزم فتاحه خوندم روحشون شاد باشه

فقط لایک کنید که یادم بمونه دعا کنم براتون

کردم❤

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز