برای زنان باردار تنماهی غذاهای کنسروی و اماده مضره نباید بخوری
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
تن ماهی چون یه غذای کنسرویه بهتره تو دوران بارداری خورده نشه و اگه هوس کردی ماهی بخور یا کبابی کن بوش اذیتت نکنه ... برای کنار برنجت هم مرغ سرخ کن حالت زرشک پلویی یا خوراک مرغ و سبزیجات و سیب زمینی
من موقع بارداری دکتر زنان رفتمبرامممنوع کرد حتی عسل همگفت نخور چونممکنه رو چندتا گل که باعث سقط جنینمیشه عسل ساخته باشه خلاصه حواستو جمع کن سوسیس کالباس پیتزا وهرچی ازینمدلیه دوری کن
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘