2777
2789
عنوان

شام چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
ن کم میتوریم دیگ...مگ تو ۹ ماه چقدر میخوایم بخوریم

از اول بارداریم نخوردم ۴ ماهمه

اتفاقا انقدر دلم میخواد گفتم شاید بده برام

لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به     دلم ضعف رف تن ماهی برام بد نیست باردارم؟

برای  زنان باردار تن‌ماهی غذاهای کنسروی و اماده مضره نباید بخوری 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

تن ماهی چون یه غذای کنسرویه بهتره تو دوران بارداری خورده نشه و اگه هوس کردی ماهی بخور یا کبابی کن بوش اذیتت نکنه ... برای کنار برنجت هم مرغ سرخ کن حالت زرشک پلویی یا خوراک مرغ و سبزیجات و سیب زمینی 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

آره از مامانمم پرسیدم گفت نخور

من موقع بارداری دکتر زنان رفتم‌برام‌ممنوع کرد حتی عسل هم‌گفت نخور چون‌ممکنه رو چندتا گل که باعث سقط جنین‌میشه عسل ساخته باشه خلاصه حواستو جمع کن سوسیس کالباس پیتزا وهرچی ازین‌مدلیه دوری کن  

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
دلم کباب تابه ای نمیخواد آخه    

خب پس رجوع کن ب دلت ببین چی میخاد😁

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
تن ماهی چون یه غذای کنسرویه بهتره تو دوران بارداری خورده نشه و اگه هوس کردی ماهی بخور یا کبابی کن بو ...

باشه گلم خودمم به دلم نیست به تن ماهی

لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا