2777
2789
عنوان

جاریم😒

325 بازدید | 16 پست

لطفا نگین ولش کن  و بیخیال باش...چون شمام جای من بودین بهتون برمیخورد

جاریم چن وقته گوششی مشکل پیدا کرده هر یه ماه یه بار اینستاش بالا نمیاد مجبوره دوباره پیج جدید بزنه

ما باهم خیلی خوبیم خونه هم دیگه میریم حتی گاهی اوقات شب هم خونه همدیگه میمونیم اگه شوهرامون نباشن

ولی حد و حدود خودمون رعایت میکنیم و احترام همدیگه داریم 

حالا ماجرا از پارسال شروع میشه که جاریم ۶ ماه بود که برای بار اول اینستا نصب کرده بود بعد من برای اینکه تولدشو بهش تبریک بگم تو دایرکت بهش گفتم میتونم تگ کنمت یا نه چون گاهی اوقات برادر شوهرم به اینکه عکستو نذار یا اسم خودتو تو آیدیت نذار و...گیر میده فک کنین من بهش چند تا پی ام دادم ولی جالبه همه رو سین میکرد ولی جواب نمیداد😏منه بی فکر هم بهش زنگ زدم گفتم چرا سین میکنی جواب نمیدی پس گفت عههه ندیدم🙄🙄بیخیال شدم فکر کردم واقعا برادر شوهرم یا بچه ها دایرکتو باز کردن و نگفتن...

گذشت و گذشت ما باهم خیلی تو اینستا مچ بودیم یعنی هر پیجی که خوشمون میومد برای هم میفرستادیم حتما به استوری های هم دیگه ایموجی میفرستادیم و اینا

تا اینکه یه مدتیه گفتم که گوشیش مشکل پیدا کرده هی مجبوره پیج جدید بزنه

بهم که ریکوئست داد فالو کردم و بهش پیام دادم: 

سلام

بازم پیج جدید😳

میتونم کمکت کنم

خدا شاهده که میخواستم تگش کنم فالوراش بره بالا

بعد دیدم که دوباره سین کرد ولی جواب نداد ایندفعه جدی بهم برخورد احساس کردم بهم توهین کرد

یعنی دلم نمیخواد جوابتو بدم 

چند روزه دیگه تولدمه امکان داره بهم پیام بده یا استوریش بذاره میخوام اگه دایرکت پیام داد فقط لایک کنم اگه استوری کرد ببینم ولی جواب ندم

خیلی واقعا خیلی بهم برخورده آخه رسما بهم توهین کرده انگار عمدا اینکارو کرده هم پارسال هم امسال نمیدونمم فازش چیه...

شما باشین بهتون برنمیخوره؟

آخه ما باهم خیلی خوب بودیم اصلا به هم دیگه حتی توهین و بی احترامی هم نمیکردیم چه تو جمع چه تو خلوت خودمون...انگار واسم قیافه گرفته...حالا واسه چی خدا داند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا بیخیال 

چون اون بی ادبه تو نباید شعورتو کم کنی

یه ممنون بگو

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
دعدغه ت از پهنا تو حلق .......

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

به نظر من واست سوئتفاهم پیش اومده چون ممکنه اولا گوشیش خرابه نتونسته ج بده دوما واسه من پیش اومده سین کردم یهو ی کاری واسم  پیش اومده نتونستم ج بدم بعدشم یادم رفته 

چرا اینقدر برات مهمه.. ؟

خب اگه گوشیش خرابه شاید پیامت براش نمیره یا گوشیش هنگه نمیبینه یا...

واجب نیس همیشه ریپلای کنی استوریاشو

برای تبریک هم خوب زنگ بزن یا پیامک بده تبریک بگو حتما باید استوری شه مگه

چرا اینقدر برات مهمه.. ؟ خب اگه گوشیش خرابه شاید پیامت براش نمیره یا گوشیش هنگه نمیبینه یا... واجب ...

دوستان واقعا برام مهم نیست این قضیه چون ماله ده روز پیشه انگار بهم برخورده باشه اینطوریاست بزرگشم نکردم 

بزرگ کردن یه قضیه یعنی بری به همه بگی ولی من حتی به شوهرمم نگفتم چون اونقدرام جدی نبود اینجا خواستم بگم یکم بهم راهنمایی بدین چیکار کنم حالگیری کنم نه اینکه همتون بریزین سرم😂😂😂

حالا خدایی شما باشین بهتون بر نمیخوره عایا😉