2777
2789
ار من مغزم عین کامپیوترع😂😂

قربون خودت و مغزتتتتت

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ار سارا منم هس نمیبینی امروز پست نمیزارم  بیخیال عزیز من اهمیت ندع جواب نده  بیا سارا دل ...

قربون دل مهربونت بشم😍😍😍بخدا فقط بخاطر شماها میام😍😍😍😍

دوس دارم بهت زنگ بزنم کلی باهات حرف بزنم ولی روم نمیشه😂😂😂

نه از این ب بعد جوابشونو نمیدم مهم نیس😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
قربون خودت و مغزتتتتت

فادات دا 

دستشویی نمیری دیگ😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تاج سری  عمراااا  حالا شاید😂😂😂😂😂 ن شوخی میکنم قدمت رو چشام

ن دیگه حرفتو از روی شوخی زدی😒😒عمرن نمیام☹️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
قربون دل مهربونت بشم😍😍😍بخدا فقط بخاطر شماها میام😍😍😍😍 دوس دارم بهت زنگ بزنم کلی باهات حرف بزن ...

ن زنگ بزن دیوونه این چ حرفیه 

بزن بزن😍😍😍😍منتظرتما 

حتما بزن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فادات دا  دستشویی نمیری دیگ😂

😂😂😂😂😂اون زمان تکرر ادرار داشتم رفتم دکتر خوب شد

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
ن دیگه حرفتو از روی شوخی زدی😒😒عمرن نمیام☹️

مگه دست توعه؟میام از گیسات میکشم میبرمت خونم😂😂

😂😂😂😂😂اون زمان تکرر ادرار داشتم رفتم دکتر خوب شد

خاعک قرص بزن اسی شی😂

سارامن  یکی امروز فشم داد.ولی اهمیت ندادم  نی نی یارم تگ نکردم.بااحترام ازتایپیک اومدم بیر ...

اینا فک کردن سایت ارث پدریشونه ک ماباشیم یا نباشیم

نمیدونم واقعا تو دنیای مجازی هم نمیتونن ببیننمون

ژینا میدونه ی مدت رفتم ازسایت ازبس حرف زدن پشتم

ن زنگ بزن دیوونه این چ حرفیه  بزن بزن😍😍😍😍منتظرتما  حتما بزن

آییییی😂😂😂😂زنگ میزنم فوت میکنم قطع میکنم بدون منم🤦🏻‍♀️😂😂😂

مگه دست توعه؟میام از گیسات میکشم میبرمت خونم😂😂

اگه دستت رسید بیا😂

آییییی😂😂😂😂زنگ میزنم فوت میکنم قطع میکنم بدون منم🤦🏻‍♀️😂😂😂

😂😂😂😂وای نکبت😂😂ن 

من خودم خجالت ممکنه بکشم

صدامو شنیدی نپری😂