2777
2789
اون پسره کیه کنارت ،،، چه ژستی هم گرفته !! من می‌دونم خیلی خوشتیپ و خوش چهره شده حتما!!!

منم خواستم همینو بگم بخدا😂😂😂کاریزماتیکِ

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
خدا نکنه عزیزدلم😘😘😘😘😘 دعا کن کرونا زودتر تموم شه نیام اینجا دیگه

فداتشم 

چرا چی شدع مگ کسی چیزی گف؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👊🏻👊🏻😂😂😂😂 همیشه خوب باشی عشقوکم😍😍😍😍😘😘😘😂

فدات بشممممم 

برم خونه خودم بیای لششش کنی اونجا هر روز😂😂😂نمیای ک😒

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
فداتشم  چرا چی شدع مگ کسی چیزی گف؟

قبلا یادته سرویسم میکردن

الانم داره شروع میشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
از شمرون تا شهرک پاچنار با ما باشی الماسی ساچ واو😂

اووو دیگه چیییی

بدو ببینم بدوووووو اینجا وانساااااا

درساتم همینجوری حفظی؟؟🥴🥴

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
فدات بشممممم  برم خونه خودم بیای لششش کنی اونجا هر روز😂😂😂نمیای ک😒

هرروز بیام ک بیرونم میندازی😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
قبلا یادته سرویسم میکردن الانم داره شروع میشه

ار سارا منم هس نمیبینی امروز پست نمیزارم 

بیخیال عزیز من اهمیت ندع جواب نده 

بیا سارا دلمون تنگ میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

هرروز بیام ک بیرونم میندازی😂

تاج سری 

عمراااا 

حالا شاید😂😂😂😂😂

ن شوخی میکنم قدمت رو چشام

یاد مامان پانیذ اسماعیلی افتادم  اونم همینجور میگه

من خودشم دا

اسی عکس بزار میخام برم😑

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

اووو دیگه چیییی بدو ببینم بدوووووو اینجا وانساااااا درساتم همینجوری حفظی؟؟🥴🥴

ار من مغزم عین کامپیوترع😂😂