2821
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 8922 بازدید | 49 پست
چه جوری مصرف میشه  از کجا بگیرم  چقدر تاثیر داره ؟

داروخونه عزیزم.روش نوشته دستورشو.من هم اینو میخثرم هم اسلیم کوییک که هر دو گیاهین.ولی اسلیم کوییک قرصه که مصرفش راحته و هفت گیاه شربته

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه تو ضیح بدی چه جوری مصرف کردی  رژیم هم داشتی یا نه  چقدر کم کردی؟

من یه فلاکس دارم که دولیوان آب داخلش جا میگیره .

چای سبز و نعناع فلفلی رو باهم قاطی کردم و صبح تو فلاکسم دم میکنم .یدونه بعد ناهار و یه لیوانم عصر میخورم .کلا اشتهام کم شده بخامم پرخوری کنم اصلا نمیتونم انگار معدم داره میترکه .خودمو وزن نکردم ولی لباسام برام ازاد شدن .

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
اون چیه؟ من اشتهام زیاده به خاطر دارو اعصاب

به شربت گیاهیه.کرفس و زیره و شوید و رازیانه و ... داره.اشتهای منو که کم کرد واقعا.یا نمیدونم شاید به امید و شوق اون مراعات میکنم لاغر میشم.تو‌کامنتبالا کامل توضیح دادم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
میشه تو ضیح بدی چه جوری استفاده کردن؟ با رژیم و ورزش؟

مامانم که نه ولی دامادمون رژیم داشت با قاشق کوچیک و چنگال غذا میخورد چرب و چیلی نمیخورد برنج کم میخورد شکر و حذف کرده بود ‌ .مامانم پیاده روی کرد و چای سبز خورد که بعدس مریض شد چون خیلی خورده بود و مثل اینکه روزی بیشتر از ۳فنجون نباید خورده بشه  

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
عزیز پس برم داروخونه بگم شربت ۷ گیاه ستاک میخوام ،آره؟

بله عزیزم یه داروخونه خوب برو که هم داشته باشه هم راهنماییت کنه.من یه چیز دیگه چرفته بودم معده درد گرفتم ولی ازین شربت و قرص اسلیم کوییک واقعا نتیجه گرفتم همون اول گفتم اگه جواب گرفتم به همه جز خانواذه شوهر میگم 🤣

عزیز پس برم داروخونه بگم شربت ۷ گیاه ستاک میخوام ،آره؟

یچیزی عزیز مشکل هورمونی اگه داری حتما بگو .من خودم رازیانه بخاطر پرولاکتینم نباید مصرف کنم

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز