2777
2789
عنوان

خیانت

397 بازدید | 31 پست

دوستان بنظرتون چی میشه که یه مرد خیانت میکنه؟

از کجا میتونیم بفهمیم که این فرد ممکنه در اینده خیانت کنه؟یعنی راهی وجود نداره که بشه فهمید؟

از ازدواج میترسم چون تحمل خیانت ندارم و دوست دارم همیشه مجرد بمونم چون فکر میکنم اکثر مردا خیانت کارن یا بعد از یکی دوسال از ازدواج سرد میشن

میشه کمکم کنید

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

مردی ک ذاتش خراب باشه خیانت میکنه

مرد خوبم پیدا میشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیست همه مثل هم باشن 

اینجور تاپیکای خیانت نرو که ضمیر ناخوآگاه روت تاثیر نذاره و بهش فکر نکنی 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
مردی ک ذاتش خراب باشه خیانت میکنه مرد خوبم پیدا میشه

خیلی کمه مرد خوب

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
اگ بخای ب اینا فکر کنی پس باید تا اخر عمرت مجرد بمونی

ضمیر ناخودآگاه خره روی آدم تاثیر میذاره 😊😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
خیلی کمه مرد خوب

آره متاسفانه بین صدتا یکیشون

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
قرار نیست همه مثل هم باشن  اینجور تاپیکای خیانت نرو که ضمیر ناخوآگاه روت تاثیر نذاره و بهش فکر ...

موافقم این تاپیک ها خیلی روم تاثیر گذاشته

همشون اینجوری نیستن فکرکنم ازبس اینجاگفتن روتون تاثیرگذاشته

دقیقااا

ولی خیلی زیاد شده

برام همیشه دلیلش سوال بود

موافقم این تاپیک ها خیلی روم تاثیر گذاشته

منم تاپیک خیانت نمیرم چون نمیخوام در موردش فکر کنم منفی گرا شم 

آدم خوب سر راهت قرار میگیره بذار وقتشو خدا تعیین کنه

به نظرمن فقط خانواده و اصالت و ذات مهمه وگرنه اگه تو ذاتش باشه حتما خیانت میکنه

موافقم

از کجا میتونم ذات یکی رو تشخیص بدم؟