2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 31 پست
منم تاپیک خیانت نمیرم چون نمیخوام در موردش فکر کنم منفی گرا شم  آدم خوب سر راهت قرار میگیره بذ ...

امیدوارم واقعا خوب باشه

چون تو دور و وریام زیاد خیانت دیدم و متاسفانه همشون سکوت کردن دربرابر خیانت بخاطر زندگیشون و این خیانت همچنان ادامه داشت

من میترسم یه روزی منم به همین درد گرفتار بشم

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
اگ بخای ب اینا فکر کنی پس باید تا اخر عمرت مجرد بمونی

منم داشتم به مجرد موندن فکر میکردم چون واقعا نمیتونم خیانت رو تحمل کنم

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم واقعا خوب باشه چون تو دور و وریام زیاد خیانت دیدم و متاسفانه همشون سکوت کردن دربرابر خیانت ...

این حرفو نگو 

من یه دوستی دارم خیانت باباشو دیده اما یه هفته پیش با مرد خوب رفت سر زندگیش فک کن 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
این حرفو نگو  من یه دوستی دارم خیانت باباشو دیده اما یه هفته پیش با مرد خوب رفت سر زندگیش فک ک ...

ایشالله که خوشبخت بشه عزیزم

مرسی که اومدی تو تاپیکم و نگرشم رو عوض کردی عزیزم♥♥

ایشالله که خوشبخت بشه عزیزم مرسی که اومدی تو تاپیکم و نگرشم رو عوض کردی عزیزم♥♥

خواهش ♥️

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

عزیزم اصلا آدم نمیتونه پیش بینی کنه که در آینده چه اتفاقی می افته، من حاضر بودم سر همسرم قسم بخورم، اینقدر زندگیمون خوب بود، عاشقش بودم، اما بهم خیانت کرد، قلبم شکست....اما مطمئنم کلی مرد وفادار وجود داره و نباید همه رو به یک چشم دید.....خیانت هم هزار دلیل داره......و می تونه نتیجه دلایل مختلف باشه......

عزیزم اصلا آدم نمیتونه پیش بینی کنه که در آینده چه اتفاقی می افته، من حاضر بودم سر همسرم قسم بخورم، ...

خیلی برات ناراحت شدم عزیزم  

ایشالله مشکلاتت زودتر حل شه و شوهرت به زندگی برگرده

عزیزم

دنیا هنوز خوبیهای خودش رو داره

وقتی با کسی آشناشدید برای ازدواج سعی کنید تا شناختتون نسبت بهشون کامل نشده ازدواج نکنین

رفتن به مشاوره و کمک گرفتن از کسی که تو این زمینه اطلاعات کافی داره میتونه خیلی به شما کمک کنه

و دوست خوبم 

این جمله منو تا ابد تو ذهنتون نگه دارید

(( به اتفاقاتی که قراره در آینده اتفاق بیفته فکر نکن مگر به خوبی!قطعا اون چیزی اتفاق میفته که در ذهن ماست ))

عزیزم دنیا هنوز خوبیهای خودش رو داره وقتی با کسی آشناشدید برای ازدواج سعی کنید تا شناختتون نسبت به ...

درسته عزیزم

مرسی که تو تاپیکم اومدی♥

جملت خیلیییییی ززیبا بود عزیز دلم♥♥

ممنون گلم، اما محبتش از دلم رفته، مثل مرده ای که درون خاک دفن میشه

درکت میکنم چون تو خانوادمون زیاد دیدم  

برای دلت ارامش ارزو میکنم♥

سعی کن مردی که انتخاب میکنی

خیلی باز نباشه(اُپن)

تاحدودی تقوی و وجدان داشته باشه

چون ما همیشه با اونا نیستیم که چِکشون کنیم

اگر وجدان وانسانیت وبی خدا باشه

یعنی یک نیروی درونی کنترلش نکنه...

امکانی که خودش رو  وا بده خیلیه

اونم تو این دورو زمونه که بازار

شیاطین وشیطنت متاسفانه گرمه...

نمیدونم جریان چیه که ذره ای هم از خدا نمیترسن!!!!!!!!!

وقیافه های عجق و جغ ویک شکلشون

رو تو حلق مردا میکنن

حرفم بزنی بگی دست رو دست بسیاره

یکیم فردا پیدا میشه سرخودت هوار میشه

میخان درسته بخورنت...

خلاصه تقوی وخداپرستی باعث ارامش هست

هم تو این دنیا هم اون دنیا ان شا الله ارامش واسایش داری

مثل یک دیوار محافظتی مثل یک گارد

که هرکس وناکسی وارد حریمی که خودت روش

کُد گذاشتی نشه یعنی جرأت نکنه که بشه...

ببخشید این تجربه من بود طولانی شد...

اخه ازدواجم که نمیشه ادم نکنه

پیر میشه بلاتکلیف وتنها...

من به کمک خدا ومعیار انتخابم 

از همسرم راضیم

ان شا الله فردی لایق 

نصیبت شه که در کنار هم

غرق ارامش باشید

یاعلی😘

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
سعی کن مردی که انتخاب میکنی خیلی باز نباشه(اُپن) تاحدودی تقوی و وجدان داشته باشه چون ما همیشه با ...

باهاتون موافقم مهربون

مرسی عزیز دلم از راهنماییتون♥

عشق و زندگیتون پایدار باشه عزیزم  

سلام

نحوه آشنایی مهمه. رفتار فرد با دیگران مهم هست. اینکه چقدر پول درآوردن از راه درست براش مهم باشه اهمیت داره.پاک چشمی مهمه.  نگاهش به زندگی اهمیت داره.. اینکه چقدر شمارا دوست داره مهمه. اینکه معیارش برای دوست داشتن چیه مهمه. نحوه دید شما   به ازدواج مهمه. نحوه برخوردتون  با همسرتون مهمه. میزان اعتمادتون به همسرتون مهمه. رها نکردن همسرتون به حال خودش مهمه. ایجاد صمیمیت بین مرد و زن مهمه. قبل از ازدواج رفتن پیش مشاور مهمه.