بچه ها کاربر @lilijoooooooon شاید مسخره بازی در میاره اما نمیدونین رفته تو تاپیک من چه چیزایی گفته من همینجا از @نی_نی_یار_5 میخوام که خودش قضاوت کنه بچه ها شما دیدین به جز تاپیک های ابن کاربر من به کسی توهین کرده باشم به کسی فحش داده باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟
خب تو به این دوستت عقرب که از حسادت و بخیل بودنش نه منو میشناسه نه من اونا میشناسم اصلا هم تا حالا باهاش برخورد بدی نکردم بفهمون من مرد نیستم و آهنگ خوندنم به هیچ کسی آسیبی نرسونده و من فقط آهنگا دلی خودم یا همسرما گاهی به اشتراک میزارم این نمیدونم از چی میسوزه یا بقیه
والا من در حق خیلیاشون لطف کردم اومدن تو تایپیکم به فوش دادن و توهین ولی من دلم نمیومد به نی نی یار یا بگم یا گزارش بزنم پیش خودم میگفتم مردم گناه دارن شاید تنها دلخوشیشون همین سایته و از این مدل فکرا ولی بعضیا این معرفت منو نتونستند درک کنند و باز به فوشاشون ادامه دادن
من نمیدونم چرا جو اینجا اینطوره اگه کسی هنری داشته باشه یا زیبا باشه یا از کسی موفقتر خیلیا میخوان بهش حمله کنند و تخریبش کنند یا فوشش بدند بعد طرف تایپیک میزنه عموم بهم پیشنهاد داده صد نفر رفتن حتی تشویقش کردن اشکالی نداره یا طرف داره روک یاد بقیه زنا مردم میده به شوهراتون وفادار نباشید مزه دوست پسر بازی را بچشید کسی نه گزارششو میزنه نه باهاش برخورد بدی میکنه موندم توش یا من هنوز مثل خیلیا نشدم یا خواب دارم میبینم