2777
2789
عنوان

چی داری میگی

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونید منو تگ کنید توتاپیکی که به شما حرف بد زدن ممنون میشم؟

اره صبر کن تا این خانم عقربا تو تایپیکام که به من و شوهرم توهین کرده برات تگ کنم صبر کن 

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛
عزیزم گوش کردم اهنگت قشنگ بود 🌹🌹🌹🌹برااونم چیزی برا گفتن ندارم ...

خب تو به این دوستت عقرب که از حسادت و بخیل بودنش نه منو میشناسه نه من اونا میشناسم اصلا هم تا حالا باهاش برخورد بدی نکردم بفهمون من مرد نیستم و آهنگ خوندنم به هیچ کسی آسیبی نرسونده و من فقط آهنگا دلی خودم یا همسرما گاهی به اشتراک میزارم این نمیدونم از چی میسوزه یا بقیه

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛

والا من در حق خیلیاشون لطف کردم اومدن تو تایپیکم به فوش دادن و توهین ولی من دلم نمیومد به نی نی یار یا  بگم یا گزارش بزنم پیش خودم میگفتم مردم گناه دارن شاید تنها دلخوشیشون همین سایته و از این مدل فکرا ولی بعضیا این معرفت منو نتونستند درک کنند و باز به فوشاشون ادامه دادن 

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛

من نمیدونم چرا جو اینجا اینطوره اگه کسی هنری داشته باشه یا زیبا باشه یا از کسی موفقتر خیلیا میخوان بهش حمله کنند و تخریبش کنند یا فوشش بدند بعد طرف تایپیک میزنه عموم بهم پیشنهاد داده صد نفر رفتن حتی تشویقش کردن اشکالی نداره یا طرف داره روک یاد بقیه زنا مردم میده به شوهراتون وفادار نباشید مزه دوست پسر بازی را بچشید کسی نه گزارششو میزنه نه باهاش برخورد بدی میکنه موندم توش یا من هنوز مثل خیلیا نشدم یا خواب دارم میبینم

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛