2777
2789
عنوان

چی داری میگی

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 102 پست
من که ازش ترسیدم مثل اهنگ فیلم ترسناکا بود

😂 😂 شعرایه دیگم داره گزارش بزن تا تعلیق شه

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها خودتون قضاوت کنین من به کدومتون حسودی کردم ؟؟؟؟؟ @به_کبودی_یاس     @نیکی0 &nbs ...

کی گفته خجالت بکشید دیگه شورش ودار اوردن اه اه حالم بهم میخوره پشت سر همه حرف در اوردن توچرا اخه ابجی من ازاین ها ناراحت میشی اینا درک ندارن عقده ای هستن کسی نبوده محبت کنه بهشون عقده هاسون اوردن اینجا🌹🌹🌹🌹🌹

به روباه گفتن کی شاهدته گفت دمبم برای شهادت و تایید حرفات از کسانی که با هم افتادین و تو این سایت با ...

@نی_نی_یار_5 سلام به همون امام رضا قسم که این کاربر دروغ میگه منم وخدای خودم . خدا سر شاهده که هرچی این کاربر گفت دروغ هست کاربر عقرب کاربر خوبی هست وبدی نکرده به کسی مدیون هستی   اگر اشتباه قضاوت کنی.

این کاربر چطور میخواد جواب بده . خجالت نمیکشه .تهمت میزنه خدا رو خوش نمیاد .خدا نمیگذره

کار خوبی کردی که اومدی و حرفتو زدی💕 خیلی این بچه بیچاره رو اذیت میکنن😕

سلام خوبید من اولین باره این خانم رو میبینم دیر رسیدم🌹🌹🌹🙏🙏🙏خواهش میکنم .. ماقصد اذیت کسی رو نداریم خدا ببخشه انشالله

سلام خوبید من اولین باره این خانم رو میبینم دیر رسیدم🌹🌹🌹🙏🙏🙏خواهش میکنم .. ماقصد اذیت کسی رو ند ...

جوونه 

دلش پاکه

حرفی که میزنه رو، خیلی ها منظور بد میگیرن

تموم تاپیک هاشو خوندم،از روحیاتش اندک چیزی دستگیرم شد...اما متأسفانه اینجا خیلی سریع تصمیم گیری و قضاوت میشه

@نی_نی_یار_5   سلام به همون امام رضا قسم که این کاربر دروغ میگه منم وخدای خودم . خدا سر شاهده ...

@نی_نی_یار_۵

@نی_نی_یار_۵

@نی_نی_یار_5  

گول قسم های دروغ اینارو نخورید اینها چند نفرند با هم دوستند همدیگرو تگ میکنند بیاند شهادت دروغ برای دیگران بدند و پشت همو دارند 

اینا حکایتشون حکایت اون کسی که با چوپان گریه میکرد با گرگ بره میخورد

واقعا رفتاره بعضیاتون شرم اوره چه آب بوخورید چه تهمت بزنید 

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛
عزیز دلم من که تاحالا تو رو ندیدم فدات شم

تو که منو ندیدی برو ببین این به ظاهر دوستت خانم عقرب که اسمش واقعا برازندشه تو تمام تایپیکا من به من و همسرم توهین کرده

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛
عزیز دلم من که تاحالا تو رو ندیدم فدات شم

چرا از واقعیت خبری نداری الکی میایی شهادت دروغ میدی و طرف این خانم عقرب را میگیری ها؟تو توی دنیایه واقعی هم نکنه پول میگیری میری شهادت دروغ میدی دم دادگاها همیشه تو زندگیت تا از واقعیتی مطمن نشدی رو حساب دوست بازی محازی واس خودت گناه و دردسر ایجاد نکن

@نی_نی_یار_3  

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛