2777
2789

من ۱۰۰ بار خوندمش بعد کلی دعا  کردم واسه حاجتم

بعدش گفتم خدایا حالا من حرفامو زدم تو حرفاتو بزن خواستم لای قرآنو باز کنم تا یه آیه ای بیاد دلم گرم شه چون خیلی بیقرارم

سوره ذاریات اومد اونجا ک فرشتگان میرن خونه حضرت ابراهیم بشارت فرزند دار شدن بهش میدن(البته حاجت من بچه نیست) 

خوشحال شدم ولی از طرفی نگرانم ک نکنه حاجتم دیر بهم داده بشه تا الان ۴ ساله تو چاه افتادم میترسم دیر بشه چون خودم دیگه بریدم.. کم آوردم

دوستان خیییلی التماس دعااا😔😔

ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله حاجت روا شی گلم🌸

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

من چندبااار خوندم حاجت نگرفتم 

و خدارو شکر که نگرفتم 

الحمدالله رب العالمین خدا بهترشو داد

عزیزم از ختم قرانم سوره زخرف مونده میتونی بخونی؟؟؟

تو یه روز با دوستان ختم گرفتیم چندتا سوره ش مونده بعضی از دوستان حاجت گرفتن سریع 

اگه میتونید بخونید خبرم کنید 

چندتا سوره مونده 

انشالله که شمام حاجت بگیری

میشه دعاکنید که به عشقم برسم .  
منم 100 بار خوندم چند وقت پیش هنوز که حاجت نگرفتم اما دلم روشنه. انشالله شما هم زودی حاجت روا میشی

ان شاالله حاجت روا شی😍

من چندبااار خوندم حاجت نگرفتم  و خدارو شکر که نگرفتم  الحمدالله رب العالمین خدا بهترشو د ...

یعنی من فقط سوره زخرف بخونم ممکنه مث بقیه دوستان حاجت روا بشم؟

ان شاءالله بحق جدم حاجت روا بشی شماهم برای شفای من دعاکنید

انشالله شفاتو از امام سجاد بگیری واست امن یجیب میخونم 

از ختم قرانم چند سوره مونده

اگه میخواید از آیع ـ۸۸تا اخر سوره نساء رو بخونید وبهم خبر بدین 

یعنی من فقط سوره زخرف بخونم ممکنه مث بقیه دوستان حاجت روا بشم؟

عزیزم انشالله با نیت و اعتقاد قلبی بخون 

اگه دوست داری که اسمتونو بنویسم 

عزیزم انشالله با نیت و اعتقاد قلبی بخون  اگه دوست داری که اسمتونو بنویسم

بله حتماً بنویسین

من الان میخونمش