ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا الان هزار تا پیام داده ک اره تو میخاستی پولای منو کش بری نتونستی داری میمیری تهمت میزنی با فش
چقدر عوضیه!
زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناختهام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
باز خوبه شوهرت نشست برات توضیح داد شوهر من انقدر وقیحه پیام داده که تو خواستی خونمو بالا بکشی نتونست ...
منم اولش وقیح بود ولی بعد عذرخواهی کرد منم کوتاه اومدم تامیشه باهاش صحبت کن
من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
اگه بچه داری و هنوز دوسش داری بهش فرصت بده ولی حتما مشاوره برین و شیوه زندگی رو عوض کنید
من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
اگه بچه داری و هنوز دوسش داری بهش فرصت بده ولی حتما مشاوره برین و شیوه زندگی رو عوض کنید
بچه دارم ولی دوستش ندارم خیلی وقته فقط وانمود میکنم دوستش دارم مشاوره نمیاد الان هم بهم میگه تو دزدی این بیشتر منو اتیش زد خانوادم مخالف طلاقم هستن موندم چ غلطی بکنم
بچه دارم ولی دوستش ندارم خیلی وقته فقط وانمود میکنم دوستش دارم مشاوره نمیاد الان هم بهم میگه تو دزدی ...
اگه خانوادت پشتت نیستن خیلی سخت میشه شرایط چون خود طلاق به تنهایی مشکلات زیادی داره تازه پست و پناهم نداشته باشی بدتر اگه لااقل مستقل بودی باز شرایط بهتربود به نظر من فکراتو بکن زیاد توی این سایت به حرف بقیه اکتفا نکن طلاق به این راحتی نیست