2777
2789
عزیزم خیلی ناراحت شدم  فقط حواست باشه شوهرت مدرکات و بزور نگیره ازت پاک کنه  برا چند تا ...

میگه این مدارک رو تو و خواهرت نوشتی تا منو بد کنی تو قصدت دزدی بوده بعد هشت سال زندگی

والا الان هزار تا پیام داده ک اره تو میخاستی پولای منو کش بری نتونستی داری میمیری تهمت میزنی با فش

غلط کرد

مکتوب نگه دار 

بگو زیاد صحبت کنی میرم خود دختره رو میارم دادگاه شهادت بده

و خدا برای من کافیست.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا الان هزار تا پیام داده ک اره تو میخاستی پولای منو کش بری نتونستی داری میمیری تهمت میزنی با فش

چقدر عوضیه!

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
باز خوبه شوهرت نشست برات توضیح داد شوهر من انقدر وقیحه پیام داده که تو خواستی خونمو بالا بکشی نتونست ...

منم اولش وقیح بود ولی بعد عذرخواهی کرد منم کوتاه اومدم تامیشه باهاش صحبت کن

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
غلط کرد مکتوب نگه دار  بگو زیاد صحبت کنی میرم خود دختره رو میارم دادگاه شهادت بده

امروز تصمیمو گرفتم خیلی برام سخته الان داره دستام میلرزه ولی میخوام تمومش کنم دیگه

تصمیم گرفتم جدا شم خیلی خستم خیلی

اگه بچه داری و هنوز دوسش داری بهش فرصت بده ولی حتما مشاوره برین و شیوه زندگی رو عوض کنید

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
اگه بچه داری و هنوز دوسش داری بهش فرصت بده ولی حتما مشاوره برین و شیوه زندگی رو عوض کنید

بچه دارم ولی دوستش ندارم خیلی وقته فقط وانمود میکنم دوستش دارم مشاوره نمیاد الان هم بهم میگه تو دزدی این بیشتر منو اتیش زد خانوادم مخالف طلاقم هستن موندم چ غلطی بکنم 

بچه دارم ولی دوستش ندارم خیلی وقته فقط وانمود میکنم دوستش دارم مشاوره نمیاد الان هم بهم میگه تو دزدی ...

اگه دوسش نداری خب جدا شو به خانوادتم بگو هرچی و ببخشم خیانت و نمیبخشم 

فقط فکراتو بکن شرایط و در نظر بگیر زندگی بعد از طلاق یکم سخته از خانوادت بخواه پشتت باشن 

بچه دارم ولی دوستش ندارم خیلی وقته فقط وانمود میکنم دوستش دارم مشاوره نمیاد الان هم بهم میگه تو دزدی ...

اگه خانوادت پشتت نیستن خیلی سخت میشه شرایط چون خود طلاق به تنهایی مشکلات زیادی داره تازه پست و پناهم نداشته باشی بدتر اگه لااقل مستقل بودی باز شرایط بهتربود به نظر من فکراتو بکن زیاد توی این سایت به حرف بقیه اکتفا نکن طلاق به این راحتی نیست

مادر و پدرت اگر زندگی خوبی داشتن جزو ادم های کم اونموقع بودن منکه هر چی تو دور بری هام دیدم مردها ز ...

خداروشکر پس 😬

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂