2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها قلبم داره میترکه دارم دق میکنم من هفت ساله ازدواج کردم اصلا فکر نمیکردم شوهرم اهل خیانت و این حرفا باشه .ولی ازهمون اول با من سرد بود ن حرف عاشقانه ای ن بوسه ای ن چیزی

بچه ها قلبم داره میترکه دارم دق میکنم من هفت ساله ازدواج کردم اصلا فکر نمیکردم شوهرم اهل خیانت و این ...

اینبار با کی خیانت کرده بهت 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

گوشیش رمز داره هروقت اعتراض میکردم بهم میگفت دوستام فش میفرستن نمیخوام بخونی کم کم من شکاک شدم دیدم تا صبح میشینه با گوشی بازی میکنه تا اینکه پیگیر شدم دیدم یواشکی ایستنا داره و ب شدت ب یه دختره پا داده تو کامنتا حالا دیشب تو استوری عکس ی گل گذاشته بود من شک کردم گفت پسر عموم فرستاده رفتم تو پیج اون دختره دیدم اره اون گله رو دختره فرستاده براش

گوشیش رمز داره هروقت اعتراض میکردم بهم میگفت دوستام فش میفرستن نمیخوام بخونی کم کم من شکاک شدم دیدم ...

😔😔خیلی حس بدیه من همسرم خیانت نکرده ولی بعضی وقتا پنهون کاری میکنه و من میفهمم خیلی ناراحت میشم چه برسه به خیانت

عزیزم مهرتو بذار اجرا طلاق بگیر به چی دل خوش کردی؟؟ مردی که هرزه باشه خوب بشو نیست مگر اینکه خوش پشیمون باشه و بخواد زندگیشو نگه داره

خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام‌ برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️
بچه ها قلبم داره میترکه دارم دق میکنم من هفت ساله ازدواج کردم اصلا فکر نمیکردم شوهرم اهل خیانت و این ...

پس چرا باهات ازدواج کرد مگه زوری بوده

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

حالا صبح ب دختره پیام دادم نوشتم منم مثل تو زن هستم کمکم کن این عکسه شوهرمه اصلا باور نکرد گفت این پسره متاهله تا اینکه عکس شوهرم کنار بچه هام فرستادم باور کرد گفت من بااین امید بهش شماره وات داده بودم ک بهم گفته بود تنها زندگی میکنه ن زنی داره ن بچه ای ن خانواده ای بهم قول داده ماه دیگه بیاد خاستگاریم