2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایننن

78 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها عشقم دیشیب یه حرفی زد که نگرانم کرد از این بابت که همش میترسم نکنه دختری عشقمو ازم بگیره .. مرداهم که تنوع طلب و ... 

دختراهم (بلانسبت دخترای موجه ) بعضیشون سیاست مدار و دلبر که راحت پسرو حتی متعهدو تور میکنن ..

عشقم گفت ؛ باید خیلی مراقب شیطون باشیم گفتم چرا گفت امروز و چندروزیه یه دختر هی میاد مطب و حس میکنم میخواد باهام حرف بزنه و قصدی داره . (عشقم جذاب و دخترا بخ سمتش جذب میشن) منم حالشو گرفتم ولی نمیدونم واقعا قصدی داره یانه .. اما مهرناز باید حواسمون ب شیطون باشه . منم گفتم ممنون ک بهم متعهدی و منم حواسم هس ..ولی نگرانم نکنه اون دختر قصدی داشته باشه و.. 

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عشقت اگه ادم باشه حوری هم بره سراغش نگاهشم نمیکنه. این اینطوری میگفته ینی خودتو اماده کن که میخوام خیانت کنم

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

مرد اگه عاشقو متعهد باشه پاش نمیلغزه 

اینو از نامزده خودم دیدم

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

ن پسر اگه متعهد باشه خیلی خوددار میشه

تو سعی کن زیاد واکنش نشون ندی همین ک اومد بهت گفته خوبه

و باید میگفتی مطمعن باش این تعهدمون دو طرفست واسه هرکدوم از بین بره اون یکی از بین میره

عاشق عکاسی💕