2777
2789
عنوان

پوشک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 111 پست
اره سه به بالا میشه پس نخرم کلا یا یه بسته برا همون اولا بخرم؟  اخه پسرمم 3400 بود صفر خریدم ب ...

من ک صفر اصلا نخریدم 

مارک مای بیبی سایز یک نوشته ۲ تا ۵ کیلو

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘
کهنه کردن خیلی سخته بچه اونقد کار و سختی داره ادم یه حموم یا دستشویی ب سختی میتونه بره حالا کهنه ش ...

اره اونم مایی که عادت به سختی نداریم و همه چیزمون ماشینی شده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کهنه کردن خیلی سخته بچه اونقد کار و سختی داره ادم یه حموم یا دستشویی ب سختی میتونه بره حالا کهنه ش ...

دقیقا من ک زیر بار نمیرم

مگر اینکه بخواد خودش بشوره😅😅😅

دقیقا من ک زیر بار نمیرم مگر اینکه بخواد خودش بشوره😅😅😅

😂✌️

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پوشک دائمی هستا. از اونا نخریدی؟

ن نمیدونم اصلا چیه

فعلا ۶ بسته مای بیبی سایز یک خریدم

روزای اول کم کم ده تا استفاده میشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدا خیرت بده کسی باورش نمیشد انگار تازه من میگم دیر به دیر عوضش میکنم اگه دختر بود که باید زودتر ...

عزیزم چون سن نی نی رو نگفتی

والا بزرگ هم باشه نمیشه بیشتر از ۴ ساعت تو یه پوشک بمونه گریه میکنه عفونت میکنه مجبوری باید عوض کرد

البته یه بار یکی از کاربرا گفت مصرفش روزی ۲تا پوشکه یکی صب تا شب یکی هم شب تا صب اون بنظرم ظلمه ب بچه

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

من ک صفر اصلا نخریدم  مارک مای بیبی سایز یک نوشته ۲ تا ۵ کیلو

اخه میدونی اصلا به وزن نیست انگار. همین یک نوشته تا 5 کیلو اما یک ماه دیگه براش کوچیک میشه نمیدونم یادم نیست اصلا🤕

عزیزم چون سن نی نی رو نگفتی والا بزرگ هم باشه نمیشه بیشتر از ۴ ساعت تو یه پوشک بمونه گریه میکنه عفو ...

وااااا اون احتمالا بچه یبوست داشته😑

اخه میدونی اصلا به وزن نیست انگار. همین یک نوشته تا 5 کیلو اما یک ماه دیگه براش کوچیک میشه نمیدونم ی ...

بخاطر همین میگم سایزهای دیگه رو زیاد بخر چون بچه زود وزن میگیره

اینجا ک تعویض پوشک داره مثلا پوشک آک داری مثلا ب بچه نمیسازه یا کوچیکه براش یا بزرگه برات عوض میکنن 

خواهرشوهر من روزی دوتا استفاده میکرد

البته از وقتی ک بچش ب غذا افتاد

یعنی تا وقتی ک پیپی نمیکرد بچه رو عوض نمیکرد

یهو میدیدی بچه در طول روز دستشویی بزرگ نکرده و باهمون ی پوشکه تازه دستشویی بزرگ هم میکرد باز ی نیم ساعت میموند میگفت بذار قشنگ معدش خالی بشه بعد

خواهرشوهر من روزی دوتا استفاده میکرد البته از وقتی ک بچش ب غذا افتاد یعنی تا وقتی ک پیپی نمیکرد بچ ...

وای من اگه سه چهارساعت پسرم میموند تو پوشکش دیوانه میشدم اصلا نمیتونستم باید حتما عوض میکردم

چجوری میتونه اخه

بخاطر همین میگم سایزهای دیگه رو زیاد بخر چون بچه زود وزن میگیره اینجا ک تعویض پوشک داره مثلا پوشک آ ...

چه خوب. به نظرم شمام یک زیاد گرفتی زودکوچیک میشه. 

حالا لطفا زایمان کردی بیا به من بگو بفهمم چندتا لازمه😂

وای من اگه سه چهارساعت پسرم میموند تو پوشکش دیوانه میشدم اصلا نمیتونستم باید حتما عوض میکردم چجوری ...

الان ک دیگه پسرشو از جیش گرفت ولی خب

زیاد پوشک استفاده نمیکرد

چه خوب. به نظرم شمام یک زیاد گرفتی زودکوچیک میشه.  حالا لطفا زایمان کردی بیا به من بگو بفهمم چ ...

بابا فک میکنی زیاد گرفتم بچه روزای اول ک خیلی استفاده میکنه

من ک میگم تا یک ماه نشده اینا رو تموم میکنه

اگه یادم موند چشم میام میگم