2777
2789
عنوان

پوشک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 111 پست
تقریبا ۵ الی ۶ تا ۵۰ روز دستشویی میکنه چیکار کنم؟!

برا ۵۰ روزه 

روزی ۱۰ تا هم استفاده میکردم

تو اون سن دفعات دستشویی شون زیاده

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

17ماهه ولی قبل پی پی صدام میزنه میگه جیش البته نه همیشه هاااا ... حرف زدنش هم خوبه زود زبون باز کرد ...

پیشاپیش خداصبرت بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیز دلم عجله نکن برا سایز صفر فعلا سایزهای بزرگتر رو بخر باید ماه آخر ببینی بچه وزنش چقدره بع ...

اره سه به بالا میشه پس نخرم کلا یا یه بسته برا همون اولا بخرم؟ 

اخه پسرمم 3400 بود صفر خریدم براش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

برا ۵۰ روزه  روزی ۱۰ تا هم استفاده میکردم تو اون سن دفعات دستشویی شون زیاده

خدا خیرت بده

کسی باورش نمیشد انگار

تازه من میگم دیر به دیر عوضش میکنم

اگه دختر بود که باید زودتر عوض میکردم

پوشک بسته ای ۱۳۵ تومنه حداقل حداقل ماهی ۴بسته استفاده میشه

من هنوز بچم بدنیا نیومده

خدا ب داد برسه

شوهرم میگه نتونستیم باید کهنه کنیم میگم عمرا مگه بیکارم

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘
خدا خیرت بده کسی باورش نمیشد انگار تازه من میگم دیر به دیر عوضش میکنم اگه دختر بود که باید زودتر ...

اره بابا تو این سن تا قبل 6 مصرفشون بالاست. غذا خور که میشن کمتر میشه

من هنوز بچم بدنیا نیومده خدا ب داد برسه شوهرم میگه نتونستیم باید کهنه کنیم میگم عمرا مگه بیکارم

کهنه کردن خیلی سخته

بچه اونقد کار و سختی داره ادم یه حموم یا دستشویی ب سختی میتونه بره

حالا کهنه شستنم بهش اضافه بشه

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

من هنوز بچم بدنیا نیومده خدا ب داد برسه شوهرم میگه نتونستیم باید کهنه کنیم میگم عمرا مگه بیکارم

پوشک دائمی هستا. از اونا نخریدی؟

نه یکی دوسال و نه ماه و یکی یک سال و سه ماه. حدود ماهی یک و سیصد

ایشالا بزرگه رو سه ماه دیگه میگیری