نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بابا فک میکنی زیاد گرفتم بچه روزای اول ک خیلی استفاده میکنه من ک میگم تا یک ماه نشده اینا رو تموم م ...
اره اوایل خیلی استفاده میکنه. ایشالا به سلامتی زایمان کنی
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
اصن صفرنخر چون ماله بچه هانارسه من خریدم بعد بردم عوض کردم چون روش زده بود تا ۲کیلوونیم بچه من ۳۲۰۰ ...
باشه مرسی عزیزم
من بی بی کینگ ممیبندم ارزونترازبقیه ست ولی خب جذبش هم یکم کمتره درکل بدنیست منوچی میگی که باید شیرخش ...
وای عزیزم خیلی سخته😢