2821
2789
عنوان

دیوونه بازی

822 بازدید | 49 پست

بیان از دیوونه بازیاتون بگید من کلن ادمیم که خیلی فعالم البته فعالم نه پیش فعال و دیوونه بازیام یکی دو تا نیست و بیشتر مواقع باعث خودکشی اعضای خونواده میشم مثلا اوندف داداشمو انداختم تو سطل ماست 😐😂😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من يبار با شوهرم بحث كرده بودم براي جلب توجه تظاهر به خودكشي كردم 

يه بارم قرص خوردم فشارم افتاد بردنم دكتر سروم زدم 

شوهرم هنوز ميگفت اين ادا در مياره🤦🏼‍♀️😂 

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

من هر وقت عصبانی میشم اصلااا حالیم نیس یعنی همه چی میگم داد میزنم عربده میکشم خودمو میزنم

بعد ۱۰ دقیقه از اتافم میام بیرون جلو تلویزبون میشنم عینه خیالمم نیست

هر دفعه هم مامانم میگه تو رو باید ببریم امین‌اباد بستری کنیم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

من ديوونه بازي زياد داشتم مثلا همين هفته ي پيش با شوهرم بحثم شد از خونه زدم بيرون رفتم تو پارك نشستم هواي سرد مثه سگ ميلرزيدم 

منتظر بودم پيام بده منت كشي كنه اونم پيام داد كه منتظر زنگ و پيام من نباش هر كار دوست داري بكن 

دست از پا دراز تر برگشتم خونه🤦🏼‍♀️

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
من ديوونه بازي زياد داشتم مثلا همين هفته ي پيش با شوهرم بحثم شد از خونه زدم بيرون رفتم تو پارك نشستم ...

بعدشم كه برگشتم خونه با تمسخر گفت چيشد پس چرا برگشتي؟ گفتم به خاطر تو برنگشتم 

گفت پس چرا برگشتي؟ گفتم به خودم مربوطه