2777
2789
عنوان

پریود نشدم

104 بازدید | 13 پست

سلام.من۴ماهه ۱۲ ام پریود میشدم.و۲۸ ام هر ماه علائم تخمک گذاری داشتم ولی این ماه علائم تخمک گزاریم ۵ ام بوده یعنی با یه هفته تاخیر نمیدونم الان هم ۳روز از تاریخ پریودم میگذره اقدام مشکوکی هم نداشتم.سینم هم فشار میدم ازش چرک میاد کسی تجربه منو داشته دلیلش چی بوده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرولاکتین میتونه از علائم آدنوم هیپوفیز باشه؟

پرولاکتین با یه قرص به اسونی حل میشه نگران نباش

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

ببین حتمابرو پیگیری کن همین فردا اصلاا دست دست نکن..من ی بار اینجوری شدم..هی کفتم حالا میشم حالا میشم زعفرون خوردم چی خوردم..پیاده روی چقدددر رفتم ...نشد ک نشد..تازه من سوتو هم ی بیمارستان رفتم گف هیچی نیست سالمی..امپول زدم  گفتم صبرکن صبرکن میاید میاد...۱۵روز گذشت نشدم..سینه هامم درد میکرد و باد کرده بود ...بلاخره رفتم پیش دمتر تو مطب خصوصی تشخیص کیست داد قرص داد خوب شدم شکرخدا ولی دوماه واسه اقدامو از دست دادم...حتماااا برو پیگیری کن

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)
شما این مشکلو داشتین؟

نه عزیزم 

پرولاکتین هورمون شیر دهیه که تو ماهای آخر بارداری زیاد میشه باعث ترشحات سینه میشه.

سینه درد تعویق پریود و تخمک گذاری از علائمشه،اگر شنیده باشین خانمای قدیمی میگن تو شیر دهی باردار نمیشدن یا پریود نمیشدن.پرولاکتین مانع تخمک گذاری و عادت ماهانه منظم میشه.حتما ی آزمایش هورمون بدین 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
آره منم منتظرم پریود شم بعد برم دکتر

خیلی عقب ننداز پیگیری رو..من دوماه پریود نشدم..هی گفتن حامله ای..امپول زدم ..حتی میگم رفتم سونو تشخیص نداد...اخرش رفتم مطب خصوصی...مشخص شد مشکل چیه

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)
خیلی عقب ننداز پیگیری رو..من دوماه پریود نشدم..هی گفتن حامله ای..امپول زدم ..حتی میگم رفتم سونو تشخی ...

آخه دکتر خوب هم نیست توشهرمون بخاط کرونا جای دیگه هم نمیشه رفت موندم چه کنم