2777
2789

عزیزان سلام.  من هفته 23 هستم شدیدا درد لگن دارم از طرفی یه بچه 9ماهه دارم ومدام برا غذاش تو اشپزخونه ام و یا نشستم بهش غذا میدم. همش درد دارم خصوصا وقتی پهلو به پهلو میشم.  دیگه نمیتونم تحمل کنم.  دکترم فقط کلسیم داده هیچ تاثیری نداره.  تورو خدا قرصی هست بهترم کنه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم استخوان لگنم البته ببخشید منظورم قسمت جلو هست خیلی درد میکرد به دکتر گفتم گفت نباید الان این درد هارو داشته باشی ولی روزانه چند تا بادوم فندق و انجیر خشک و روزی یه موز بخور برای دردهات مکمل هم مصرف میکردم که الان خداروشکر بهترم و بیشتر موقع خواب که این پهلو و اون پهلو میشم یکم درد میگیره 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
منم استخوان لگنم البته ببخشید منظورم قسمت جلو هست خیلی درد میکرد به دکتر گفتم گفت نباید الان این درد ...

من فقط لگنمه اشکمو دراورده.  تغذیه م واقعا خوبه انگار تاثیرنداره برام.  بخاطر بچه کوچیکم اصلا استراحت ندارم واقعا کلافه شدم

من فقط لگنمه اشکمو دراورده.  تغذیه م واقعا خوبه انگار تاثیرنداره برام.  بخاطر بچه کوچیکم ا ...

خب برای شما شاید بیشتر مربوط به استراحت باشه اگه می تونی از کسی کمک بگیر برای کارهای بچه ات و خودت بیشتر استراحت کن آخه من وقتی با دکترم گفتم گفت مگه استراحت نداری کار میکنی که این دردها رو داری 

قرص کلسیم و شیرحتما بخور.  من ک ناخواسته باردار شدم نابود مطلقم

منم ناخواسته باردار شدم و تا 14 هفته نمی دونستم باردارم کلی از ویتامین های بدنم و مخصوصا ویتامین دیم کم شده بود الان دارو بهتر شده دردهای من شاید به خاطر کمبود ویتامین دی هم بوده باشه 

چشم حتما،انشاله دردت خوب بشه با بچه کوچیک خیلی سخته

ممنون عزیزم.  راستی الان یکی از دوستام ک خواهرش دکتره گفت قرص سوپرا کل بخرم گفت کمی گرونه ولی خیلی تاثیرداره.  شما هم اگه تونستی تهیه کن دوستم گفت اگه چند روز نمیخورکمردردشدید مبگرفت

خب برای شما شاید بیشتر مربوط به استراحت باشه اگه می تونی از کسی کمک بگیر برای کارهای بچه ات و خودت ب ...

بله عزیزم وقتایی ک همسرم هست خیلی بهترم.  ولی اونم کارمنده همش شیفت داره.  شبم خسته ست کارای خونه رو هم اون انجام میده ولی دلم نمیاد کاربچه هم بدم بهش. از طرفی قراربود کسی و بیاریم کمک ولی با لای یک و پونصدمیخوان برا 5ساعت کار..  شوهرم میگه بیان من اجازه نمیدم اخه تو این زمونه هم نمیشه اعتماد کرد به کسی بیاد خونت