2789
موفق باشی عزیزم من راهی طولانی در پیش دارم 

ممنون عزیزم  همچنین.نان و حذف کن سریع تر پیش میره.نان جو بخور ب جاش.دارو گیاهی هم بخور عاایه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنگک میخورم اونم زیاد نه . دارو گیاهی چی مثلا؟؟فقط چای سبز میخورم

زیره عالیه.پودر کن صبح بدار بجوشه با لیمو ترش تازه یا لیمو عمانی یا زنجبیل دم کن روزی سه لیوان بخور.سنگکم ب نظرم تپل میکنه اونم نخور نان جو ولی عالیه.یا زنجبیل و دارچین تو چای سبز بریز بخور خیلی  خیلی کمک میکنه.پیاده روی میری شکم بند بزن با ی نایلون  زیرش ولی اب باید زیاد بخوری روزی دو ساعت بری   پیاده روی خودت میبینی چی میشه . ولی جمعه رو استراحت بده هر چ خواستی بخور تا وزنت استپ نکنه و شوک بشه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
منم رژیم دارم ولی میخام رژیم آش وآبغوره شروع کنم یه شوک بدم

این خیلی خبه ولی آبغوره نمیدونم لز کجا پیدا کنم

زیره عالیه.پودر کن صبح بدار بجوشه با لیمو ترش تازه یا لیمو عمانی یا زنجبیل دم کن روزی سه لیوان بخور. ...

مرسی عزیزم زیره اره شنیده بودم حتما میخرم فردا . پیاده روی متاسفانه نمیتونم برم چون بچم نمیتونم جایی بزارم . ولی سعی میکنم تو خونه ورزش کنم . مرسی که راهنمایی کردی اره نان جو هم حتما میخرم . 

میتونی از عطاریا یا مغازه سبزی خورد کنی ها بخری 

مرسی عزیزم.اره باید برم بپرسم

مرسی عزیزم زیره اره شنیده بودم حتما میخرم فردا . پیاده روی متاسفانه نمیتونم برم چون بچم نمیتونم جایی ...

قربوت.ورزش تو خونه انجام بده منم انجام میدادم از گوبگ پلی دهن کن عالیه.حلقه هم حتی ساده بگیری فاایه.پلانک انجتم بده خیلی خوبه.برا لاغری کل بدن هم طناب خوبه

من قبلا دو بشقاب برنج ناهار دو بشقاب برنج شام میخوردم واقعا شکمو بودم چقدرم طی روز تنقلات میخوردم . ...

مرسی دوستان واقعا مفید بود، همین اراده اش مهمه، اینکه بتونی از چیزهایی که دوست داری بگذری و  رژیمو نگه داری.

در پاسخ یکی از دوستان که پرسید چند کیلویی، من 154 سانت قدمه و 58 کیلو وزنم