کم خوردن و ورزش و پیاده روی همراه غذا یه کاسه سالاد بدون سس و چای سبز روزی یه بار دوبار چون زیادش کم خونی میاره اینا تجربه هست برای من نه تجربه جاری هست واقعا لاغر شد تو دوسه ماه
من ک شروع کردم .امروز روز سبزیجات آبپز بود.کلم بروکلی و هویج و شلغم سیب زمینی آبپز.کدوسبز نداشتم فردا میگیرم.با ی تارنج کنارشون.هم ظهر هم شب.هوبج و کرفس خام هم خوردم.ی جانوشابه پراب کردم توش ی قاشق سرکه سیب طبیعی ریختم از اون میخوردم.جوشانه زیره و لیمو رو هم فردا شروع نیکنم
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
جاالبه رژیمت اسم خاصی داره یا تا اخرش میخوای همینو بری
نه تا سه روز اینو انجام میدم یجور پاکسازی هم هست واسه بدنم.بین غذاهم ی قرص جوشان ویتامین ث با قرص ویتامین ای میخورم .
من قبلا دو بشقاب برنج ناهار دو بشقاب برنج شام میخوردم واقعا شکمو بودم چقدرم طی روز تنقلات میخوردم . ولی 40روز رژیم هستم الان شام اصلا نمیخورم فقط ی لیوان شیر دوتا خرما همون سیرم میکنه . ناهار هم یک روز در میون برنج میخورم اونم کم تر از قبل . فعلا 5کیلو کم کردم 15کیلو دیگه باید کم کنم خدا بهم قدرت بده ادامه بدم . روزی هم نیم ساعت میرقصم
چندماه پیش ۱۰کیلو کم کردم باز ولش کردم چون وزنم نرمال شده بود .باز حس میکنم اضافه کردم .امروز ک روز اول ژیمم بودد وباره😂