2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم خوردن   و ورزش و پیاده روی   همراه غذا یه کاسه سالاد بدون سس   و چای سبز روزی یه بار دوبار  چون زیادش کم خونی میاره    اینا تجربه هست برای من نه  تجربه جاری  هست واقعا لاغر شد تو دوسه ماه

💖عشقم خانواده ام💖

من ک شروع کردم .امروز روز سبزیجات آبپز بود.کلم بروکلی و هویج و شلغم سیب زمینی آبپز.کدوسبز نداشتم فردا میگیرم.با ی تارنج کنارشون.هم ظهر هم شب.هوبج و کرفس خام هم خوردم.ی جانوشابه پراب کردم توش ی قاشق سرکه سیب طبیعی ریختم از اون میخوردم.جوشانه زیره و لیمو رو هم فردا شروع نیکنم

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

پیاده روی هم روزی دو سه ساعت دارم انجام میدم

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
جاالبه رژیمت اسم خاصی داره یا تا اخرش میخوای همینو بری

نه تا سه روز اینو انجام میدم یجور پاکسازی هم هست واسه بدنم.بین غذاهم ی قرص جوشان ویتامین ث با قرص ویتامین ای میخورم .

من قبلا دو بشقاب برنج ناهار دو بشقاب برنج شام میخوردم واقعا شکمو بودم چقدرم طی روز تنقلات میخوردم . ولی 40روز رژیم هستم الان شام اصلا نمیخورم فقط ی لیوان شیر دوتا خرما همون سیرم میکنه . ناهار هم یک روز در میون برنج میخورم اونم کم تر از قبل . فعلا 5کیلو کم کردم 15کیلو دیگه باید کم کنم خدا بهم قدرت بده ادامه بدم . روزی هم نیم ساعت میرقصم 

چند وقت رژیمی؟ ؟؟چند کیلو کاهش وزن داشتید

چندماه پیش ۱۰کیلو کم کردم باز ولش کردم چون وزنم نرمال شده بود .باز حس میکنم اضافه کردم .امروز ک روز اول ژیمم بودد وباره😂