2821
2789
عنوان

جفت جنین

1033 بازدید | 23 پست

سلام خانم ها گل،کسی بوده در هفته ۱۶ بارداری گرید جفتش ۲ بوده باشه، وبه سلامت زایمان کرده باشه؟

خواهش میکنم پاسخ بدهید،من سابقه دوتا زودرس داشتم که ازدست دادم،الانم استراحت مطلق وسرکلاژم

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم زود گرید جفتم بالا رفت فشارخونی بودم،در نهایت هفته 38 سز شدم چون جفت پیرشده بود كارشو درست ...

ممنون از پاسخت گلم،من فشارخون ندارم،برعکس همیشه فشارم ۱۰ روی ۸ هست،ایزوپرین میخورم گاهی ۹و۸ هم میشه فشارم

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

من هفته ۱۲ گرید صفر بودم بعد رفت بالا وگرنه استراحت مطلق بودم و حتما باید سز میشدم نگران نباش انش ...

ممنون ازپاسخت عزیزم🌹من کمی نگران شدم که چرا گریدم ازصفر ۲شده، ۱۲ هفته گرید جفتم صفربود،الان که ۱۶هفته هستم گریدم ۲شده

عزیزم منم زود گرید جفتم بالا رفت فشارخونی بودم،در نهایت هفته 38 سز شدم چون جفت پیرشده بود كارشو درست ...

خدا فرزندتون حفظ کنه گلم،ممنونم ازپاسخت🌹🙏

سلام عزیزمم ان شاالله هم خودت هم نی نی سلامت باشی,میگم با فیبروم باردار شدی؟من یه اینتراموراله سه سانتی دارم خیلی نگرانم هنوزم باردار نشدم😢

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

چی شد بهتری خدارپشکر 

حال نی نی چجوره

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
ممنون ازپاسخت عزیزم🌹من کمی نگران شدم که چرا گریدم ازصفر ۲شده، ۱۲ هفته گرید جفتم صفربود،الان که ۱۶هف ...

عزیزم زیر نظر دکتر موسوی  فرهستین؟ 

میشه واسه بسلامت بدنیا اومدن  نینی تو دلم یه صلوات بفرستی     
خدا فرزندتون حفظ کنه گلم،ممنونم ازپاسخت🌹🙏

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی چن تا سوال داشتم 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد

سلام خانمی میشه بگی نینیت سلامت بدنیا اومد ؟؟؟ من دو بار سقط داشتم تاپیک شما رو خوندم الان دیدم تا ۱۶ هفته بارداری داشتی خوشحال شدم واست ، میشه منو راهنمایی کنی کجا رفتی کدوم دکتر مشکلت چی بود بهم امید بده دو روزه بچه ی دوم و توو هفت هفته سقط کردم 😭😭😭

♥️
ممنون ازپاسخت عزیزم🌹من کمی نگران شدم که چرا گریدم ازصفر ۲شده، ۱۲ هفته گرید جفتم صفربود،الان که ۱۶هف ...

سلام یاد جون ایشالا که بارداریت موفقیت امیز بوده باشه .در خواست دوستیمو بپذیر چند تا سوال دارم ازت