یاد123 مدیر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 عنوان جفت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 23 پست سلام خانم ها گل،کسی بوده در هفته ۱۶ بارداری گرید جفتش ۲ بوده باشه، وبه سلامت زایمان کرده باشه؟خواهش میکنم پاسخ بدهید،من سابقه دوتا زودرس داشتم که ازدست دادم،الانم استراحت مطلق وسرکلاژم بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم 1399/10/15 | 21:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 سلام یاد جون ایشالا که بارداریت موفقیت امیز بوده باشه .در خواست دوستیمو بپذیر چند تا سوال دارم ازت&n ... سلام عزیزم درخواست می پذیرممن به لطف خدا بچه دارشدم ولی بارداریم به شدت سخت بود ۹ماه خوابیده بودم اصلا پا به زمین نذاشتم بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی چن تا سوال داشتم بله حتما عززم بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم
2aftab عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1314 بله حتما عززم عزیزم اگه میشه درخواست دوستیه منو هم قبول کنم آخه منم تو ۶ ماه دکولمان جفت داشتم
بهاران67 عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 105 سلام عزیزم.تبریک میگم که بسلامتی باردار شدید.میتونم بپرسم دکترتون کی بودن؟و چ داروهایی تو بارداری آخر استفاده کردید؟اگه اشکال نداره درخواست دوستی دادم
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 سلام عزیزم.تبریک میگم که بسلامتی باردار شدید.میتونم بپرسم دکترتون کی بودن؟و چ داروهایی تو بارداری آخ ... دکترم زارع مشهد و رزاقی تهران و انصاری مشهد بود شکر خدا بچه ام این بار سلامت امد بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 عزیزم اگه میشه درخواست دوستیه منو هم قبول کنم آخه منم تو ۶ ماه دکولمان جفت داشتم من بلاخره بچه دار شدم؛ این تایپیگ مال چندسال پیشه، شما بچه دادشدین؟ بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 سلام یاد جون ایشالا که بارداریت موفقیت امیز بوده باشه .در خواست دوستیمو بپذیر چند تا سوال دارم ازت&n ... درخواست قبول کردم عزیزم بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم
بهاران67 عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 105 دکترم زارع مشهد و رزاقی تهران و انصاری مشهد بود شکر خدا بچه ام این بار سلامت امد خدارو هزار مرتبه شکر...
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 خدارو هزار مرتبه شکر... ممنونم😘 بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم