2821
2789
عنوان

جفت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 23 پست
سلام یاد جون ایشالا که بارداریت موفقیت امیز بوده باشه .در خواست دوستیمو بپذیر چند تا سوال دارم ازت&n ...

سلام عزیزم درخواست می پذیرم

من به لطف خدا بچه دارشدم ولی بارداریم به شدت سخت بود ۹ماه خوابیده بودم اصلا پا به زمین نذاشتم

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی چن تا سوال داشتم 

بله حتما عززم

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم.تبریک میگم که بسلامتی باردار شدید.میتونم بپرسم دکترتون کی بودن؟و چ داروهایی تو بارداری آخ ...

دکترم زارع مشهد و رزاقی تهران  و انصاری مشهد بود شکر خدا بچه ام این بار سلامت امد

عزیزم اگه میشه درخواست دوستیه منو هم قبول کنم آخه منم تو ۶ ماه دکولمان جفت داشتم

من بلاخره بچه دار شدم؛ این تایپیگ مال چندسال پیشه، شما بچه دادشدین؟

سلام یاد جون ایشالا که بارداریت موفقیت امیز بوده باشه .در خواست دوستیمو بپذیر چند تا سوال دارم ازت&n ...

درخواست قبول کردم عزیزم

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قلیه ماهی

222atiyehhh | 13 دقیقه پیش

ناراحتم

pickmegirl | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز