2777
2789
عنوان

چیکار کنم،؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

210 بازدید | 27 پست

بچه ها اگ خانوادا نخوانت ارزوشونه نباشی چیکارباید بکنم کجا برم؟؟؟؟هیچیکیو ندارم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

صبر کنی ی نفر خوووب بیاد باهاش ازدواج کنی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
صبر کنی ی نفر خوووب بیاد باهاش ازدواج کنی

شانس ندارم چرا نمیادد؟؟؟ خسته شدم ب خدا بمیزم راحت میشن ارزوشونه 

من خیلی کمبود محبت دارم درک نمیکنن

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج کن برو

از خدامهههههه من برا طرفم سنگ تمومدمیزارم ولی کسی نی ک هنو

عزیزم مگه میشه خانواده فرزندشو نخواد . شاید ناراحتی و دعوا پیش بیاد ولی باورکن دوست دارن 

جدی؟؟؟؟؟؟ ولی ن من مطمینم از ته دل ارزو مرگ میکنن

دختر خانواده دارم تازه ن خراب و خیایونی اگ اونجور بودم چی،؟🙂🙂

درکت میکنم  ولی باور کن صبر بهترین راهه

تا کی؟؟؟ من کلی گمبود توحه دارم همه چیمم خوبه مشکلی ندارم پس چرا انقد کمبوددددددد همش منتظرم تا ی شوهر اونی ک بخوام بیاد با اون جبران کنم همه کمبودام من پر احساسم ولی هیچی احساس دریافت نمیکنم چند بار خواستم خودم بکشم میترسمم راستش

جدی؟؟؟؟؟؟ ولی ن من مطمینم از ته دل ارزو مرگ میکنن دختر خانواده دارم تازه ن خراب و خیایونی اگ اونجور ...

بله ...

فکر کن ببین مشکل از کجاست . چرا همچین حسی پیدا کردی که خانوادت دوست ندارن؟

بله ... فکر کن ببین مشکل از کجاست . چرا همچین حسی پیدا کردی که خانوادت دوست ندارن؟

خودشون میگن نباشممم..... ب قران اده منم شاید بداخلاقی دارم قبول ولی مشکلن کمبود محبت و توحه شدیدهههه ک نمیتونم بگم بهشون اصا انگار حالشون بهم میخوره

منم بغل میخوام نوازش میخوام قربون صدقه میخوام همه جی ک ی دختر میخواد اونم از نوع احساسیش

شما چندسالتونه؟؟؟

اگه وقت ازدواجتونه و خواستگار خوب دارین ازدواج کنید وگرنه صرفا بخاطر فرار از تنهایی و ارضای احساسات تن به ازدواج ندین که خدای نکرده تهش پشیمونی بشه و از چاله بیوفتین تو چاه

عزیز دلم فکرنمیکنی شاید خودتم مقصری؟ شاید بایکم تغییر خودت اونا هم رفتارشون باهات خوب بشه...در ضمن برای ازدواج هم صرف فرار از شرایط الانت تصمیم عجولانه نگیر چون الان به امید ازدواج منتظر زندگی بهتر با همسرت هستی ولی اگه تو انتخابت بی دقتی کنی اونوقت راه فرار و تو چی میبینی ؟!!! حتما طلاق و برگشتن به همین خونه پدری؟ در کل اگه منتظری اطرافیانت با تو خوب باشن و رفتارشون تغییر کنه اول خودت تغییر کن و خوب باش مطمئنن جواب بهتری خواهی گرفت.

و آنچه ماند غم نبود، تجربه بود...
شما چندسالتونه؟؟؟ اگه وقت ازدواجتونه و خواستگار خوب دارین ازدواج کنید وگرنه صرفا بخاطر فرار از تنها ...

22 خواستگار داشتم الان ن یکیم میخوام دعا کن معجزه شه بیان چون هردو خانواده داریم

ب خاطر اینا ک گفتین هستااا ولی انقد با محبتم ک اگ کسی بخوام جونمم میدم واقعا خوش ب حالشهه اونجور نیستم بگم فقط برا فرار با عشق میخوانش کاش بیاد تا قبل اینک بلایی سرم بیارم

عزیز دلم فکرنمیکنی شاید خودتم مقصری؟ شاید بایکم تغییر خودت اونا هم رفتارشون باهات خوب بشه...در ضمن ب ...

میدونم فداتتشممممم منم بدی دارم قبول کردم ولی ریشههه همش برمیگرده بههعههه کمبود محبتتتتاااا ک نمیتونم بگمممممم بهشون همش خسرت میخورم دلم میخواد باهم با مامان بابام دوست صمیمی باشیم ولی برعکسهههه خیلیم تنهام نمیتونم ب کسی بگم فقط اینجا میتونم درد و دل کنم اروم شمممم

مننم بدم ولی ن انقد ک ارزو مرگ کنم وو کنن ب خاطر محبت فقط همه چی مادی و پول نی گاهی ی نوازش قربون صدقه روح ادمو عوض میکنه قبول داری عزیزم؟؟

از درسمم افتادم نمیخونم

راستش ی نفرو میخوام کاش بیان جلو اره بی دقتی کنم بدیخت ترم🙂🙂🙂